Life

Program TV vineri, 28 mai. Ce transmisiuni sportive, filme, emisiuni de showbiz puteţi urmări. E seara marei finale la Românii au talent

27.05.2021 | 20:30
Program TV vineri 28 mai Ce transmisiuni sportive filme emisiuni de showbiz puteti urmari E seara marei finale la Romanii au talent
Program TV vineri, 28 mai. Ce transmisiuni sportive, filme, emisiuni de showbiz puteţi urmări. E seara marei finale la Românii au talent. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Sportul începe să aibă un impact tot mai slab în grilele televiziunilor de profil şi acest lucru reiese evident din programul TV al zilei de vineri, 28 mai. Unul în care nu avem deloc fotbal şi singurul sport care trăieşte este tenisul, cu turneele de dinaintea Grand-Slam-ului de la Roland Garros.

Îl puteţi vedea pe Novak Djokovic în programul TV de vineri, 28 mai

Unde, din păcate, nu o vom vedea pe Simona Halep, care a anunţat forfait-ul ca urmare a problemelor de sănătate încă nerezolvate. Până la Roland Garros sunt în desfăşurare două turnee ATP, la Parma, unde săptămâna trecută au evoluat fetele şi la Belgrad şi unul feminin, la Strasbourg.

ADVERTISEMENT

La Belgrad, deşi suntem cu doar câteva zile înainte de Openul pe zgură de la Paris, fanii sârbi îl pot vedea la lucru pe compatriotul lor, Novak Djokovic, liderul ierarhiei mondiale masculine, care a declarat că nu avea cum să nu participe la o competiţie organizată în ţara lui.

  • ora 15:00 Tenis feminin WTA Strasbourg: Digi Sport 1

ora 16:00 Tenis masculin ATP Parma: Look Sport 1

ora 17:00 Tenis masculin ATP Belgrad: Look Plus

Croaziera, un film românesc de cinematecă în programul TV vineri, 28 mai

Vineri, 28 mai, este o adevărată abundenţă în ceea ce priveşte oferta filmelor ce le puteţi viziona la intrarea în weekend. Şi sunt foarte multe producţii care chiar merită să laşi orice la o parte, pentru a le urmări. Şi tipologia filmelor este diversă, de la genul acţiune cu adrenalină la maxim la comedie sau la un amestec de umor şi ştiinţifico-fantastic, cum este Acasă, pe canalul HBO 2, povestea unor extratereştri ajunşi pe Pământ.

ADVERTISEMENT

În toată această panoplie de oferte care de care mai tentante se află şi o producţie românească. Este vorba de Croaziera, pe Prima TV, de la ora 22:30, un film foarte interesant despre nişte tineri care au primit drept răsplată pentru câştigarea unor concursuri această croazieră.

  • ora 19:15 Sărută-mă, înainte să fie prea târziu: Cinemax
  • ora 20:00 Pata umană: Prima TV
  • ora 20:30 The Expendables 3: Eroii de sacrificiu: Antena 1
  • ora 20:30 Acasă: HBO2
  • ora 20:30 Apocalipsa androizilor: PRO Cinema
  • ora 21:00 Totul se plăteşte: Naţional TV
  • ora 21:00 Maestrul evadărilor: AXN
  • ora 21:00 Monos: Cinemax
  • ora 22:00 Schimb de locuri: HBO 2
  • ora 22:10 Paradise Hills: HBO
  • ora 22:30 Croaziera: Prima TV
  • ora 22:30 Unde dai şi unde crapă: PRO Cinema
  • ora 23:30 Călugărul coboară de pe munte: AXN
ADVERTISEMENT

Bună, România şi Exces de putere, emisiuni de urmârit în programul TV vineri, 28 mai

Vineri, 28 mai, este, indiscutabil, seara în care foarte mulţi dintre compatrioţii noştri vor alege postul PRO TV pentru că în această seară vom afla cine a câştigat marele premiu la Românii au talent. Şi sunt, poate ca niciodată, foarte mulţi concurenţi extrem de talentaţi, capabili să ofere numere aproape inimaginabile, pentru ca să nu rataţi sub nici o formă marea finală.

Dar nu este singura modalitate de a alege ceva aparte. Mai avem pe TVR 2 o nouă ediţie din Gala Umorului, însă propunerile noastre vizează două emisiuni care se difuzează doar vineri. Bună, România, moderată de Radu Buzăianu şi Răzvan Zamfir, la B1TV, este un mod de a râde de gafele politicienilor, cu imaginile când aceştia o dau în bară. Iar Exces de putere, pe Antena 3, se referă tot la politicienii noştri, moderatorii Oana Zamfir şi Adrian Ursu având şi un juriu care acordă note politicienilor.

ADVERTISEMENT

ora 08:00 Cu capu-n zori – matinal: TVR 1

ora 08:00 Neatza cu Răzvan şi Dani – matinal: Antena 1

ora 08:00 Star matinal cu Nasrin şi Dima: Antena Stars

ora 14:00 Mireasa: Antena 1

ora 14:00 Star Magazin: Antena Stars

ora 15:00 La Măruţă: PRO TV

ora 18:00 Ce spun românii: PRO TV

ora 19:00 Mireasa – Urzeala soacrelor: Antena Stars

ora 20:00 Survivor – sezonul 2: Kanal D

ora 20:00 Gala umorului: TVR 2

ora 20:30 Românii au talent- finala: PRO TV

ora 21:00 Exces de putere: Antena 3

ora 21:00 Mămici de pitici cu lipici: Antena Stars

ora 22:00 Bună, România!: B1TV

ora 23:30 X-tra Night Show: Antena Stars