Sporturi

Programul meciurilor de luni, 8 iulie, la Wimbledon 2019. La ce oră joacă Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer şi Horia Tecău la dublu

07.07.2019 | 20:00
Program Wimbledon luni 8 iulie. Roger Federer îl va avea adversar pe italianul Matteo Berettini

După ce Wimbledonul ne-a mai arătat încă o dată că regulile fixate de la începutul turneului, acum 133 de ediţii, nu se schimbă, ziua de duminică nejucându-se niciodată vreun meci, marele turneu de Grand Slam pe iarbă de pe arenele londoneze îşi reia activitatea luni, 8 iulie, cu meciurile din faza optimilor de finală.

Program Wimbledon, luni, 8 iulie.La ce oră joacă Roger Federer, Novak Djokovic, Rafael Nadal și Horia Tecău

Se vor juca în această zi toate cele opt meciuri la simplu, bărbaţi şi femei şi în proba de dublu masculin, cea feminină de dublu împărţindu-se, în mod egal, pe durata zilelor de luni şi marţi, în câte patru partide. Din programul tabloului masculin se desprind în primul rând meciurile primilor trei favoriţi, Novak Djokovic, Rafael Nadal şi Roger Federer.

Program Wimbledon luni 8 iulie

De la ora 15:00, pe terenul Central va fi o dispută a Peninsulei Iberice, Rafael Nadal jucând cu portughezul Joao Sousa. Pe acelaşi teren, dar de la ora 18:30 va intra şi Roger Federer, un meci deloc uşor, cu italianul Matteo Berettini, jucător cu un serviciu foarte bun și care lovește mingea ca din tun. Berettini  a jucat un adevărat maraton în turul 3, trecând cu 3-2 după patru ore, de argentinianul Diego Schwarzman.

Program Wimbledon luni 8 iulie. Derby iberic, Rafael Nadal jucând cu portughezul Joao Sousa

Derby de Cehia, între două Karoline

Liderul mondial, sârbul Novak Djokovic, cel intrat în conflict cu compatrioții săi, joacă de la ora 18:30 pe terenul 1, cu francezul Hugo Humbert și este mare favorit să câștige chiar în trei seturi. Pe același teren vor avea loc, începând de la ora 15:00 două partide din turneul feminin: Serena Williams – Carla Suarez Navarro și după aceea jocul Simonei Halep cu revelația Cori Gauff.

Program Wimbledon luni 8 iulie

Favorita publicului, Johanna Konta, va fi pe Central, imediat după meciul lui Nadal, având un joc foarte greu cu Petra Kvitova. Liderul mondial feminin parcă e programată numai la meciuri ușoare, acum urmând a evolua de la ora 13:00, pe terenul 2, în compania americancei Alison Riske. După acest joc va fi o partidă sutăp la sută made în Cehia, între două Karoline: Muchova contra Pliskova. Dublul Horia Tecău și Julien Rojer intră pe terenul 14 de la ora 13:00, iar perechea pe care o vor înfrunta.

Programul celor mai importante meciuri de luni, 7 iulie, la Wimbledon

ora 13:00 Ashleigh Barty – Alison Riske teren 2

ora 13:00 Horia Tecău/Julien Rojer – Maximo Gonzales/Horacio Zeballos: teren 14

ora 14:30 Karolina Pliskova – Karolina Muchova teren 2

ora 15:00 Rafael Nadal – Joao Sousa: teren Central

ora 15:00 Serena Williams – Carla Suarez Navarro: teren 1

ora 17:00 Petra Kvitova – Johanna Konta: teren Central

ora 18:30 Roger Federer – Matteo Berettini: teren Central

ora 18:30 Novak Djokovic – Hugo Humbert: teren 1