Fotbal intern

Programul etapei a 10-a din Liga 1 Betano! Când se joacă CFR – Craiova

19.09.2018 | 17:20
Programul etapei a 10a din Liga 1 Betano Cand se joaca CFR  Craiova

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat care este programul etapei a 10-a din Liga 1 Betano, care se va desfăşura în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, când campioana României, CFR Cluj, va primi vizita celor de la Universitatea Craiova. Ultima înfruntare dintre cele două cluburi a avut loc pe 14 iulie 2018, în Supercupa României, într-un meci disputat la Craiova, pe Stadionul “Ion Oblemenco”.

CFR Cluj s-a impus în faţa echipei lui Devis Mangia cu scorul de 1-0, după golul lui Juan Emmanuel Culio, din lovitură de pedeapsă, în unica victorie a lui Edward Iordănescu pe banca echipei din Gruia. Tehnicianul a fost demis apoi, după o remiză în Liga 1 Betano, 1-1 cu FC Botoşani, şi o înfrângere în preliminariile Champions League.

Care este programul etapei a 10-a din Liga 1 Betano

Vineri, 28 septembrie

Ora 21:00 Dinamo – Sepsi OSK

Sâmbătă, 29 septembrie

Ora 19:15 FC Voluntari – FC Botoşani

Duminică, 30 septembrie

Ora 16:00 Gaz Metan Mediaş – Politehnica Iaşi

Ora 18:00 FC Viitorul – Astra

Ora 21:00 FC Hermannstadt – FCSB

Luni, 1 octombrie

Ora 18:00 Concordia Chiajna – Dunărea Călăraşi

Ora 21:00 CFR Cluj – U Craiova 1948 CS

Programul etapei a 10-a din Liga 1 Betano, când Universitatea Craiova va juca în deplasare, la CFR Cluj. Ultima dată când cele două cluburi se întâlneau, campioana CFR câştiga Supercupa României. În imagine, jucătorii ardelenilor se bucură la ridicarea trofeului
Programul etapei a 10-a din Liga 1 Betano, când Universitatea Craiova va juca în deplasare, la CFR Cluj. Ultima dată când cele două cluburi se întâlneau, campioana CFR câştiga Supercupa României

LPF a anunţat când se joacă runda a 10-a din Liga 1 Betano. În cadrul acestei etape, cel mai tare meci este CFR Cluj – Universitatea Craiova, urmând ca liderul FCSB să joace cu echipa care a eliminat-o în sezonul trecut din Cupa României, AFC Hermannstadt, pe Arena Naţională. Tot în această rundă se vor juca şi partida dintre FC Dinamo Bucureşti şi Sepsi OSK Sfântul Gheorghe, FC Voluntari va primi vizita celor de la FC Botoşani, iar FC Poli Iaşi va evolua în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş. Luni, înainte ca runda să se încheie cu CFR – Craiova, Concordia Chiajna va primi vizita nou-promovatei Dunărea Călăraşi.

Până atunci, în campionat se joacă etapa a noua, când vom avea următoarele meciuri:

Sepsi OSK Sf Gheorghe – FC Voluntari (21 septembrie, ora 18:00)
FC Poli Iaşi – FC Dinamo Bucureşti (21 septembrie, ora 21:00)
AFC Hermannstadt – CFR Cluj (22 septembrie, ora 15:00)
FC Botoşani – Concordia Chiajna (22 septembrie, ora 18:00)
Universitatea Craiova – FC Viitorul Constanţa (22 septembrie, ora 21:00)
FCSB – Dunărea Călăraşi (23 septembrie, ora 21:00)
Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaş (24 septembrie, ora 21:00)

FCSB conduce clasamentul în Liga 1 Betano, cu 15 puncte, urmată de Astra, Sepsi, Gaz Metan şi CFR Cluj, toate având cu un punct mai puţin. FC Voluntari este “lanterna roşie” a clasamentului, cu doar două puncte acumulate în opt partide deja disputate, după un egal cu Astra Giurgiu şi încă unul cu Gaz Metan Mediaş.

În runda precedentă, cu numărul opt, FC Viitorul Constanţa s-a impus la limită în faţa nou-promovatei AFC Hermannstadt scor 1-0, după golul lui Ianis Hagi, CFR Cluj şi FCSB au remizat din nou, scor 1-1, FC Voluntari a fost învinsă acasă de Poli Iaşi iar Craiova de Gaz Metan, scor 3-2. Astra Giurgiu s-a impus acasă la Dinamo cu scorul de 2-1, meci în care Denis Alibec a marcat primul gol pentru “astrali” de la revenire, iar Dunărea Călăraşi a bătut pe FC Botoşani. Sepsi s-a impus la scor de neprezerae acasă la Concordia Chiajna.