Sport

Programul și televizările în sferturile de finală din Cupa României Betano. Când se joacă Universitatea Craiova – Oțelul

Programul și televizările în sferturile de finală a Cupei României Betano. FANATIK vă oferă informațiile legate de meciurile ce vor avea loc în perioada 2-4 aprilie.
01.04.2024 | 06:57
Programul si televizarile in sferturile de finala din Cupa Romaniei Betano Cand se joaca Universitatea Craiova  Otelul
Programul și televizările în sferturile de finală din Cupa României Betano. Când se joacă Universitatea Craiova - Oțelul. Sursa foto: profimedia
ADVERTISEMENT

Pentru șapte echipe din Superliga României urmează sferturile Cupei României, competiția care o poate trimite pe câștigătoare să joace în Europa la final de sezon. Surpriza din sferturi este Corvinul Hunedoara, echipă care se află în eșalonul secund.

Unde se văd sferturile de finală ale Cupei României

Cele opt echipe își vor juca șansa de a ajunge în semifinale în perioada 2 – 4 aprilie. Meciurile se pot vedea în direct pe canalele Digi Sport și Prima Sport. Partidele mai pot fi urmărite în format live stream pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Pentru multe echipa, câștigarea Cupei României reprezintă o șansă în plus de a juca în competițiile europene la finalul sezonului. Ba mai mult, câștigătoarea ediției 2023 – 2024, va beneficia de un cec în valoare de peste 300.000 de euro.

În plus, dacă echipa câștigătoare a Cupei ajunge și în grupele europene în sezonul următor, aceasta mai poate beneficia de un cec bun, de câteva milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – Oțelul Galați, capul de afiș al sferturilor de finală

Capul de afiș al sferturilor de finală este meciul dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați. Formația din Bănie are un moral ridicat, ajungând la 9 meciuri fără înfrângere.

Ba mai mult, Mitriță și compania au reușit să câștige primele meciuri din play off. Echipa antrenată de Ivaylo Petev a reușit să o învingă atât pe CFR Cluj, cât și Rapid București, ambele partide fiind câștigate cu același scor, 2-1.

ADVERTISEMENT

Oțelul Galați, echipa antrenată de Dorinel Munteanu, trece și ea printr-o formă foarte bună. Formația din Galați este neînvinsă de 3 meciuri, având un bilanț de două victorii și un rezultat de egalitate. O victorie pe „Ion Oblemenco” ar mai șterge din parcursul dezamăgitor pe care gălățenii l-au avut în finalul sezonului regulat. Meciul va avea loc pe data de 4 aprilie, de la ora 19:30.

Un alt meci interesant este cel dintre CFR Cluj și Corvinul Hunedoara. Echipa din Liga a doua este surpriza acestei ediții în Cupa României, Hunedoara reușind să se califice în sferturi de pe primul loc în grupă. Ba mai mult, echipa din Liga a doua a eliminat-o pe câștigătoarea ultimelor două ediții, Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

U Cluj – FC Hermannstadt, duel pe două fronturi pentru Europa

Un alt duel interesant din cadrul sferturilor de finală este partida dintre U Cluj și FC Hermannstadt. Cele două formații se luptă pe două fronturi pentru șansa de a juca în Europa. Contracandidate la câștigarea play out-ului, implicit șansa de a juca barajul de Conference League, cele două echipe se vor întâlni și în Cupa României și vor lupta pentru un loc în semifinala competiției. O victorie pentru cele două echipe ar însemna o șansă în plus de a juca în Europa sezonul următor.

Ultimul meci din sferturi este partida dintre FC U Craiova 1948 și FC Voluntari. Ambele echipe trec printr-o perioadă nu tocmai bună, FC Voluntari reușind doar o victorie în ultimele 13 partide, iar Craiova lui Adrian Mititelu are parte de un război intern după scandalul dintre Albu și Bahassa și pare că nu se mai regăsește, ajungând la 8 meciuri fără victorie. Cele două echipe se luptă pentru evitarea retrogradării, iar un succes în sferturi ar mai spăla din sezonul slab pe care ambele formații l-au avut.

Ba mai mult, o victorie a băieților lui Nicolo Napoli, antrenor care a fost reinstalat la Craiova pentru a 10-a oară, i-ar aduce cu un pas mai aproape de o finală de vis, cu Universitatea Craiova.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
1,72 este cota oferită de Betano pentru pronosticul „1 solist” în partida Universitatea Craiova - Oțelul Galați