Fotbal international

PSG i-a stabilit prețul lui Mbappe! Suma colosală pe care o cere campioana Franței

22.05.2018 | 11:06
PSG ia stabilit pretul lui Mbappe Suma colosala pe care o cere campioana Frantei

Patronul qatarez al clubului PSG, Nasser Al-Khelaifi, i-a stabilit prețul atacantului Kylian Mbappe, despre care s-a scris că este dorit de Josep Guardiola la Manchester City. Șeicul campioanei din Ligue 1 a dezvăluit suma care l-ar pune pe gânduri pentru a-l ceda pe tânărul internațional francez.

Vreți să vă dau un număr? Peste un miliard de euro. Da, asta este suma pentru care aș lua în calcul o eventuală plecare a lui Mbappe. Chiar și în acel moment aș avea dubii”, a declarat Al-Khelafi, conform Sky Sports.

PSG l-a adus pe Mbappe de la Monaco pentru 180 de milioane de euro

Internaționalul francez în vârstă de 19 ani a câștigat în acest sezon cu Paris Saint-Germain titlul în Ligue 1, Cupa și Cupa Ligii Franței. În cele 44 de meciuri jucate pentru campioana Franței în toate competițiile, tânărul atacant a marcat 17 goluri. Mbappe a fost adus de PSG în vară de la AS Monaco pentru 180 de milioane de euro.

Kylian Mbappe a fost convocat de selecționerul naționalei Franței, Didier Deschamps, în lotul pentru turneul final al Cupei Mondiale din Rusia.

Patronul celor de la PSG a reconfirmat și faptul că brazilianul Neymar va rămâne la Paris: “E sigur. Spun pentru a 10.000-a oară. Va rămâne. Tatăl lui mi-a transmis că viitorul lui e la Paris. Neymar e obosit după toate aceste zvonuri legate de plecarea lui. Presa din Spania afirma asta.Dacă îi credeţi, foarte rău pentru voi. Are un contract pe patru ani. Nu voi mai răspunde la întrebarea asta”.