News

Radu, polițistul care a fost lovit de o mașină în timp ce dirija traficul, a murit. Avea 38 de ani

Final tragic pentru Radu, polițistul care a fost lovit de o mașină în timp ce dirija traficul, în județul Sibiu. Tânărul a murit noaptea trecută.
27.02.2024 | 11:07
Radu politistul care a fost lovit de o masina in timp ce dirija traficul a murit Avea 38 de ani
A murit Radu, tânărul polițist din Sibiu lovit de o mașină. Avea 38 de ani și era internat de două săptămâni. Sursa foto: Facebook / Ora de Sibiu / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu, polițistul din Sibiu lovit în timp ce dirija traficul pe o stradă din localitatea Cisnădie, județul Sibiu, a murit. Accidentul din centrul țării a avut loc în urmă cu două săptămâni.

A murit Radu, tânărul polițist din Sibiu lovit de o mașină. Avea 38 de ani și era internat de două săptămâni

În seara zilei de 13 februarie 2024, Radu Trihenea era rănit grav după ce a fost a fost lovit de un șofer străin. Agențul Poliției Locale dirija traficul într-o zonă cu risc de inundații.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului de acum două săptămâni, bărbatul de 38 de ani a fost operat de urgență. În toată această perioadă, medicii au depus toate eforturile pentru a-l salva, însă bărbatul a decedat.

Medicii sibieni au confirmat, marți, că Radu a suferit o serie de trei stopuri cardiace, două dintre acestea fiind resuscitate cu succes. Din păcate, al treilea stop cardiac i-a fost fatal.

ADVERTISEMENT

Din păcate, bărbatul de 38 de ani, adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma unui accident produs în data de 13 februarie, în Cisnădie, a decedat în cursul nopții de 26 spre 27 februarie.

Pacientul a prezentat o agravare a stării generale care deja era critică, în urma acesteia au survenit două stopuri cardiace care au răspuns la manevrele de resuscitare, însă la al treilea stop cardiac nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, pronunțându-se decesul”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Cristina Bălău, citată de Ora de Sibiu.

ADVERTISEMENT

Mesaj emoționant transmis de primarul din Cisnădie

Decesul fulgerător al tânărului polițist din Cisnădie a adus o durere imensă în comunitatea locală. Într-o postare pe Facebook, edilul din localitate spune că dispariția lui Radu a marcat pe toată lumea.

”Cu profundă tristețe în inimile noastre, ne exprimăm regretele și durerea pentru pierderea tragică a unui membru al comunității noastre, polițistul local Radu Trihenea, 38 de ani.

ADVERTISEMENT

Cu toții suntem profund marcați de această pierdere tragică. Radu Trihenea va fi mereu amintit ca un om deosebit, cu o experiență de peste 16 ani în slujba comunității noastre. Lăsăm în urmă un coleg, un prieten și un erou.

În numele întregii administrației locale a Primăriei Cisnădie, ne exprimăm sincerele condoleanțe familiei lui Radu Trihenea”, transmite Gheorghe Huja.

ADVERTISEMENT
Tags: