News

Accident grav în Sibiu: polițist care dirija circulația, lovit în plin de o mașină. A ajuns în stare gravă la spital

Un polițist care dirija circulația pe o stradă din județul Sibiu a fost implicat într-un grav accident. Agentul a fost lovit în plin de o mașină.
13.02.2024 | 23:50
Accident grav in Sibiu politist care dirija circulatia lovit in plin de o masina A ajuns in stare grava la spital
Polițist local din Sibiu care dirija traficul, spulberat de o mașină. Agentul, rănit grav după acest accident. Sursa foto: turnulsfatului.ro
ADVERTISEMENT

Un polițist local care dirija circulația pe o stradă din județul Sibiu a fost lovit în plin de o mașină. Agentul a suferit mai multe leziuni și a ajuns în stare gravă la spital.

Polițist local din Sibiu care dirija traficul, spulberat de o mașină. Agentul, rănit grav după acest accident

Din informațiile oferite de presa locală, evenimentul de marți seară a avut loc în localitatea Cisnădie. Aici, un polițist local a fost rănit grav, într-un accident rutier produs în zona Stației de Pompare Apă Cisnădie, pe Drumul Județean 106 C.

ADVERTISEMENT

Primele cercetări ale poliției județene relevă faptul că, în timp ce se deplasa dinspre Cisnădie spre Sibiu, un bărbat în vârstă 55 de ani, cetățean străin, a pierdut controlul direcției de deplasare.

Acesta a virat brusc stânga și a lovit un agent de poliție din cadrul Poliției Locale Cisnădie. Agentul dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe carosabil, zonă balizată și semnalizată corespunzător.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții ISU Sibiu anunță că polițistul local, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență, fiind grav rănit. Victima a fost intubată și transportată de urgență la UPU Sibiu, notează Sibiu Independent.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor. Au fost mobilizate un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Sibiu.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în vestul țării. Trei persoane rănite

Tot marți seara, un grav accident de circulaţie s-a produs pe Drumul Județean (DJ) 592, șoseaua care leagă Timișoara de Buziaș, în apropiere de localitatea Albina. În acest eveniment au fost implicate mai multe autovehicule.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, salvare şi poliţie. Două mașini s-au ciocnit violent, iar alte două au suferit avarii în timp ce șoferii lor încercau să le evite.

ADVERTISEMENT

În accident au fost implicate 7 persoane. Trei dintre ele au fost rănite ușor și medicii le-au asistat la fața locului. În urma evenimentului rutier, și traficul a avut de suferit. O coloană de mașini s-a format imediat. Șoferii au avut de așteptat zeci de minute pentru a-și continua drumul, atât spre Timișoara, cât și spre Buziaș.

ADVERTISEMENT