News

Raed Arafat, despre Mihai Constantinescu: „Nu se pune problema să fie deconectat de la aparate”

27.09.2019 | 13:15
Raed Arafat despre Mihai Constantinescu Nu se pune problema sa fie deconectat de la aparate

Raed Arafat

, directorul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și secretar de stat din cadrul MAI, susține că nu se pune problema ca Mihai Constantinescu să fie deconectat de la aparate și infirmă informația apărută în presă, potrivit căreia artistul ar fi murit. Aceeași informație a fost confirmată și de Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, acolo unde Mihai Constantinescu a fost internat în ultimele patru luni.

Reacția lui Raed Arafat, cu privire la cazul lui Mihai Constantinescu

Directorul ISU a ținut să precizeze că: „Starea de sănătate a domnului Constantinescu este constantă, astăzi a avut mici fluctuații. Pacientul nu este mort, este viu, informațiile apărute nu sunt verificate și false. Familia ne interzice să oferim mai multe detalii. Nu se pune problema deconectării de la aparate”, a spus Raed Arafat.

Informația a fost confirmată și de purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița: „Domnul Mihai Constantinescu nu a murit este în viața. Starea lui de sănătate este precară nu se află însă conform celor specultate de presă. Nu vă pot oferi detalii despre starea lui de sănătate în detaliu, deoarece familia a interzis acest lucru, vă asigur că domnul Constantinescu este „viu” și facem eforturi ca acesta să revină la o situație normală!”, a spus medical, pentru huff.ro.

Raed Arafat a discutat despre situația lui Mihai Constantinescu
Raed Arafat a discutat despre situația lui Mihai Constantinescu *foto: viva.ro

Informația privind decesul lui Mihai Constantinescu este falsă

În această dimineață a apărut informația potrivit căreia artistul Mihai Constantinescu ar fi murit, după ce era internat de mai bine de patru luni în Spitalul Floreasca. Informația a fost însă repede infirmată de către surse din cadrul unității medicale. Artistul se află internat la Floreasca încă de pe 13 mai, când a suferit o gravă problemă la inimă.