Life

Raluca Pastramă, acuzată de lucruri necurate. Ce i-a făcut lui Pepe ca s-o iubească

27.11.2020 | 08:02
Raluca Pastrama acuzata de lucruri necurate Ce ia facut lui Pepe ca so iubeasca
Raluca Pastramă, acuzată de lucruri necurate. Ce i-a făcut lui Pepe ca s-o iubească. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă este acuzată de lucruri necurate chiar de o persoană apropiată din familia sa. Sora vitregă a brunetei, Loredana, a făcut mărturisiri șocante despre motivul pentru care Pepe a ajuns să se îndrăgostească de fiica lui Nelu Pastramă. 

Sora vitregă a brunetei susține că Raluca a mers la vrăjitoare pentru a-i face farmece partenerului ei de viață, acesta fiind unicul motiv pentru care Pepe s-a îndrăgostit de ea pe când avea numai 19 ani. În plus, femeia a declarat într-o emisiune TV că are dovezi, precizând că a fost de față la ritual.

ADVERTISEMENT

Ca dezvăluirile sale să fie reale, cumnata cântărețului a precizat care au fost obiectele pe care Raluca Pastramă le-ar fi dus la vrăjitoare. Loredana este convinsă că ruptura dintre Pepe și sora sa vitregă a intervenit tocmai pentru că aceste farmece nu-și mai fac efectul.

Raluca Pastramă a apelat la vrăjitoare? Ce spune sora sa vitregă, Loredana

„Raluca i-a făcut lui Pepe farmece, să o iubească, să îl lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru că o iubește. Am fost de față la ritual. Au dus un tricou și o fotografie de-a lui Pepe și șapte lumânări.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un domn în vârstă de 55 de ani, care deschide cartea, face vrăji. Voi aduce înregistrări și probe”, a declarat Loredana Pastramă în platoul unei emisiuni de la Kanal D, informează wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, sora vitregă a Ralucăi susține că tânăra de 29 de ani nu era virgină în momentul în care l-a cunoscut pe artist, însă a făcut în așa fel încât să nu se afle acest amănunt. Se pare că bruneta și-a cusut himenul, cântărețul nefiind primul bărbat din viața ei.

ADVERTISEMENT

Loredana Pastramă lansează încă o acuzație gravă la adresa celebrei sale surori și susține că aceasta s-a iubit cu un alt bărbat înainte de a fi cu artistul, suferind în timpul acestei relații amoroase și două întreruperi de sarcină.

Totodată, cumnata cântărețului a mai precizat că aceste amănunte sunt cunoscute de foarte puține persoane din familie și nici măcar tatăl Ralucăi Pastramă nu le cunoaște.

ADVERTISEMENT

„Avea 18 ani când a fost cu primul bărbat. El mi-a spus că Raluca a avut două avorturi și că a fost cusută. Și-a cusut himenul ca să pară virgină. Ea cu el se întâlneau mereu.

Nu am vrut să-i spun lui tata nimic, am vrut să las lucrurile așa ca să îl las în lumea lui imaginară”, a mai adăugat Loredana Pastramă, mai arată sursa citată anterior.

În altă ordine de idei, fostul soț al Loredanei Pastramă, Dan Ipate, susține că aceasta minte în tot ceea ce spune. Ce-i drept, femeia nu a fost invitată la botezul fiicelor lui Pepe, semn că relația dintre cele două surori nu este deloc una bună.

ADVERTISEMENT