Life

Raluca Pastramă, acuzată de lucruri necurate. Ce i-a făcut lui Pepe ca s-o iubească

27.11.2020 | 08:02
Raluca Pastrama acuzata de lucruri necurate Ce ia facut lui Pepe ca so iubeasca
Raluca Pastramă, acuzată de lucruri necurate. Ce i-a făcut lui Pepe ca s-o iubească. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă este acuzată de lucruri necurate chiar de o persoană apropiată din familia sa. Sora vitregă a brunetei, Loredana, a făcut mărturisiri șocante despre motivul pentru care Pepe a ajuns să se îndrăgostească de fiica lui Nelu Pastramă. 

Sora vitregă a brunetei susține că Raluca a mers la vrăjitoare pentru a-i face farmece partenerului ei de viață, acesta fiind unicul motiv pentru care Pepe s-a îndrăgostit de ea pe când avea numai 19 ani. În plus, femeia a declarat într-o emisiune TV că are dovezi, precizând că a fost de față la ritual.

ADVERTISEMENT

Ca dezvăluirile sale să fie reale, cumnata cântărețului a precizat care au fost obiectele pe care Raluca Pastramă le-ar fi dus la vrăjitoare. Loredana este convinsă că ruptura dintre Pepe și sora sa vitregă a intervenit tocmai pentru că aceste farmece nu-și mai fac efectul.

Raluca Pastramă a apelat la vrăjitoare? Ce spune sora sa vitregă, Loredana

„Raluca i-a făcut lui Pepe farmece, să o iubească, să îl lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru că o iubește. Am fost de față la ritual. Au dus un tricou și o fotografie de-a lui Pepe și șapte lumânări.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un domn în vârstă de 55 de ani, care deschide cartea, face vrăji. Voi aduce înregistrări și probe”, a declarat Loredana Pastramă în platoul unei emisiuni de la Kanal D, informează wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, sora vitregă a Ralucăi susține că tânăra de 29 de ani nu era virgină în momentul în care l-a cunoscut pe artist, însă a făcut în așa fel încât să nu se afle acest amănunt. Se pare că bruneta și-a cusut himenul, cântărețul nefiind primul bărbat din viața ei.

ADVERTISEMENT

Loredana Pastramă lansează încă o acuzație gravă la adresa celebrei sale surori și susține că aceasta s-a iubit cu un alt bărbat înainte de a fi cu artistul, suferind în timpul acestei relații amoroase și două întreruperi de sarcină.

Totodată, cumnata cântărețului a mai precizat că aceste amănunte sunt cunoscute de foarte puține persoane din familie și nici măcar tatăl Ralucăi Pastramă nu le cunoaște.

ADVERTISEMENT

„Avea 18 ani când a fost cu primul bărbat. El mi-a spus că Raluca a avut două avorturi și că a fost cusută. Și-a cusut himenul ca să pară virgină. Ea cu el se întâlneau mereu.

Nu am vrut să-i spun lui tata nimic, am vrut să las lucrurile așa ca să îl las în lumea lui imaginară”, a mai adăugat Loredana Pastramă, mai arată sursa citată anterior.

În altă ordine de idei, fostul soț al Loredanei Pastramă, Dan Ipate, susține că aceasta minte în tot ceea ce spune. Ce-i drept, femeia nu a fost invitată la botezul fiicelor lui Pepe, semn că relația dintre cele două surori nu este deloc una bună.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați