Fotbal intern

Rămâne Gigi Mulţescu la Astra? Când trebuie să dea un răspuns!

24.05.2018 | 15:28
Ramane Gigi Multescu la Astra Cand trebuie sa dea un raspuns

Rămâne Gigi Mulţescu la Astra? Oficialii giurgiuvenilor i-au făcut antrenorului în vârstă de 66 de ani o ofertă de prelungire a contractului, iar acum aşteaptă un răspuns din partea acestuia.

Gigi Mulţescu a terminat cu Astra pe locul cinci în play-off, cu 33 de puncte, iar la finalul partidei cu FCSB a declarat că a primit o ofertă de prelungirea a contractului însă lucrurile trebuie să se schimbe acum faţă de înţelegerea iniţială.În primul rând, antrenorului de 66 de ani i s-a oferit prelungirea contractului pe un an cu acelaşi salariu ca şi până acum, 7.500 de euro pe lună, iar Mulţescu consideră că merită mai mulţi bani.

Rămâne Gigi Mulţescu la Astra? Când trebuie să dea un răspuns!

FANATIK.RO a aflat că tehnicianul formaţiei Astra a cerut un timp de gândire până luni, urmând ca în aceste zile să analizeze foarte bine dacă acceptă sau nu termenii noi înţelegeri. “Eu am venit cu inima deschisă la Astra. Am venit să repar lucrurile şi consider că am făcut-o foarte bine. Mai mereu s-a apelat la mine când lucrurile nu mergeau bine pe la echipele pe la care eu m-a dus. Însă de acum trebuie să schimbăm unele chestii în viitorul contract. Voi analiza bine, dar voi discuta şi cu conducerea. Sunt foarte multe lucruri de reglat şi de pus la punct. Nu vorbesc acum de probleme pentru obţinerea dreptului de participare al echipei noastre în cupele europene, deoarece acest lucru este treaba conducerii, nu este treaba mea şi al staff-ului pe care eu îl conduc”, a spus Mulţescu.

FANATIK.RO a aflat că la această oră Gigi Mulţescu mai are pe masă şi alte două oferte concrete. Una este de la o echipă din Turcia, iar cea de a doua este de la o formaţie din Liga 1 Betano. Antrenorul de 66 de ani este hotărât să rămână la Astra doar dacă Ioan Niculae va schimba echipa în totalitate şi îi va da mână liberă să îşi aleagă jucătorii pe care el îi doreşte. În acest moment, Florentin Matei, Urko Vera şi Abang sunt ca şi plecaţi de la Astra, iar în cazul acestora mai sunt şi alţi jucători importanţi din echipă. Abang are în continuare probleme cu Poliţia după ce a fost acuzat de furt de unul dintre jucătorii de la Astra 2. Însă, până la proba contrarie lui Abang conducerea i-a acordat prezumţia de nevinovăţie, iar Mulţescu l-a introdus pe acesta titular în ultima partidă din play-off cu FCSB.