News

Ramona Bulcu era cercetată ca suspect în cazul Ghiță – Codruța Kovesi! Ce a făcut fostul procuror

26.04.2019 | 18:18
Ramona Bulcu era cercetata ca suspect in cazul Ghita  Codruta Kovesi Ce a facut fostul procuror

Ramona Bulcu era cercetată în cazul Ghiță-Kovesi! Aceasta redactase comunicatul Parchetului în care nega banii lui Sebastian Ghiță pentru aducerea lui Popa. Acest lucru a fost acuzat de Secția pentru anchetarea magistraților. Procurorul Ramona Bulcu s-a sinuc în cursul zilei de astăzi, 26 aprilie, lăsând multe semne de întrebare în urmă.

Ramona Bulcu, cercetată în cazul Ghiță-Kovesi

La începutul anului 2019, Sebastian Ghiță a readus în față acuzațiile în spațiul public, urmând ca Secția pentru anchetarea magistraților să redeschidă dosarul, cercetând și cominucatul redactat de Ramona Bulcu pe data de 9 ianuarie 2017. „O cunosc de 20 de ani, era o femeie activă, s-au pus presiuni asupra ei în ultima vreme.

Voiau să ajungă nu la ea, ci la un alt procuror”, a declarat un magistrat pentru Libertatea, sub protecția anonimatului. Pe de altă parte, surse contactate de Libertatea au susținut faptul că „de mai multă vreme amenința că se sinucide”.

Ramona Bulcu, anchetată în dosaul Ghiță-Kovesi
Ramona Bulcu, anchetată în dosaul Ghiță-Kovesi

Ramona Bulcu s-a sinucis!

Parchetul General este alături de familia procurorului care s-a sinucis. ”În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2019, a încetat din viaţă colega noastră procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul. Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice”, se arată în mesajul transmis de oficialități.

”Pe strada Mitropolit Antim Ivireanul, o persoană de sex feminin, aprox 50 ani, precipitare de la înălțime, aprox 20m, declarată decedata. Am intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, o descarcerare, salvatorii, o ambulanță SMURD si unitatea de terapie intensivă mobila”, potrivit comunicatului ISU. Potrivit informațiilor antena3.ro, procurorul Ramona Bulcu avea probleme de sănătate și se afla în depresie. Aceasta ar fi sunat la 112 să anunțe că intenționează să se sinucidă, însă, nimeni nu a mai putut interveni. Aceasta s-a aruncat de la clădirea unde era purtător general și a căzut de la aproximativ 20 de metri.