Life

Ramona Păuleanu, de la Pro TV, a născut prematur gemeni: „Aș da orice să-i pot lua suferința”

Ramona Păuleanu, de la Pro TV, a născut prematur gemeni, fetiță și băiat. Prezentatoarea trece prin momente dificile de câteva luni.
17.09.2021 | 14:16
Ramona Pauleanu de la Pro TV a nascut prematur gemeni As da orice sai pot lua suferinta
Ramona Păuleanu, de la Pro TV, a născut prematur gemeni: „Aș da orice să-i pot lua suferința” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu de la Pro TV trece prin clipe de coșmar. Prezentatoarea s-a retras de pe micile ecrane în aprilie, atunci când a anunțat că este însărcinată în șapte luni. Însă lucrurile s-au desfășurat într-un mod cu totul neașteptat pentru vedetă.

Aceasta a născut gemeni înainte de termen, o fată și un băiat, Alexandra și Luca. O bacterie l-a afectat foarte tare pe micuț, care este internat în spital se cinci luni.

ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu a povestit pe rețelele de socializare chinul prin care trece încă din primăvară.

Ramona Păuleanu de la Pro TV

Ramona Păuleanu de la Pro TV trece prin clipe de coșmar, la câteva luni după ce a născut prematur doi gemeni, băiat și fată. În timp ce fetița se află acasă, băiețelul se luptă cu o bacterie la spital, de cinci luni.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit pentru prima dată despre perioada dificilă pe care o traversează în aceste momente. Cu toate că micuțul se zbate între viață și moarte, corpul lui rezistă de luni bune, iar mama lui vrea să-l vadă acasă, împreună cu ea, sora lui și restul familiei.

„Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. In sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viață când mi-au clănțănit dinții în gură de frică. Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca.

ADVERTISEMENT

Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital, l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine. Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit.

Dar are o forță si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg ca așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovada că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată ca au trecut 5 luni si nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui.

ADVERTISEMENT

Sper doar ca de primul lor Crăciun sa îi am acasă pe amândoi, lângă mine”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

„N-am putut să încetez să mă întreb de ce eu”

Ramona Păuleanu ar face orice pentru ca băiețelul ei să fie bine și să vină acasă, alături de familia lui. Prezentatoarea a mai spus că nu poate explica ce simte în acest moment și a transmis un mesaj important pentru toți părinții și copiii încercați de astfel de greutăți.

„Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta.

Că aș da orice să-i pot lua suferința. Că ochii lui mi s-au întipărit în suflet. Că m-aș arunca deasupra lui, că m-aș transforma într-un scut uman ca să-l ascund și protejez de toate.

Că am blamat soarta, sistemul, ca m-am autoblamat, că n-am putut să încetez sa mă întreb de ce eu.

Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mamă sa nu fii. Și numai copil să nu fii, aș adăuga eu, când în loc să îl bucurăm, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brațe și să-l iubim, el este într-un spital, si nu cunoaște altceva.

Am revenit să vă spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul asta, m-am gândit la toate mamele și toți părinții care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu”, a continuat vedeta.

Prezentatoarea de la rubrica meteo spunea, atunci când a dat vestea sarcinii, că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Ramona Păuleanu aștepta de ani buni să devină mămică, neștiind atunci că lucrurile se vor desfășura în acest fel.

Vedeta Pro TV speră din tot sufletul ca micuțul ei să treacă peste acest obstacol și să-l poată lua acasă, acolo unde îl așteaptă de când a venit pe lume.

ADVERTISEMENT
Tags: