Fotbal intern

Rapid şi-a luat un INTERNAŢIONAL ROM N! A făcut vizita medicală!

Atacantul a efectuat marţi vizita medicală şi va semna cu giuleştenii pînă la finalul acestui sezon....
25.02.2014 | 16:51
Rapid sia luat un INTERNATIONAL ROM N A facut vizita medicala

Atacantul a efectuat marţi vizita medicală şi va semna cu giuleştenii pînă la finalul acestui sezon.

Rapid a cîştigat cu 2-0 ultimul meci amical al iernii, disputat contra formaţiei antrenate de Adrian Iencsi, FC Voluntari. Golurile giuleştenilor au fost marcate de Cătălin Păun şi de Daniel Niculae, care a punctat din nou pentru alb-vişinii după o pauză de opt ani. Deşi se antrenează încă din vara trecută cu Rapid, atacantul nu a semnat, încă, un contract, în speranţa că îşi va găsi un angajament în străinătate. Cum acest lucru nu s-a întîmplat, Niculae va semna o înţelegere pînă la finalul acestui sezon, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în urmă cu patru zile.

A efectuat vizita medicală

Lucrurile sînt clare, iar “Nico” va deveni, oficial, jucătorul Rapidului în orele următoare. De altfel, atacantul a efectuat marţi dimineaţă vizita medicală, iar testele au ieşit senzaţional, acesta putînd juca fără emoţii contra lui SC Bacău, prima partidă oficială a giuleştenilor din acest an. Niculae va face cuplu în atac în liga secundă cu Pancu, care a efectuat, la rîndul său, vizita medicală în cursul zilei de luni.

Nu-i plăteşte clubul salariul

Cel care a insistat cel mai mult pentru revenirea lui Niculae în Giuleşti a fost Viorel Moldovan. Tehnicianul l-a informat pe fostul internaţional că a găsit un om de afaceri, mare susţinător al Rapidului, gata să-i plătească o remuneraţie lunară de aproximativ 5.000 de euro pe lună. Totuşi, nu este exclus ca Moldovan să suporte din propriul buzunar salariul lui Nico, avînd în vedere că tehnicianul şi-a premiat elevii cu diverse sume de bani pe parcursul sezonului. Chiar şi aşa, nu banii au fost cei care l-au convins pe vîrf să revină în Grant, ci dragostea sa pentru Rapid. “Vin să ajut clubul în liga a doua fără nici o problemă. Cînd este vorba de Rapid, pentru mine nu contează partea financiară”, declarat Niculae, pentru FANATIK.RO, la finalul anului trecut.

107 partide a jucat Niculae pentru Rapid şi a reuşit să marcheze 33 de goluri

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-SPORTUL STUDENTESC 3-0,DIVIZIA A (4.06.2006)