Sport

Rapid, aproape să schimbe antrenorul după promovarea în Liga 1. Cine l-ar putea înlocui pe Mihai Iosif

Conducerea Rapidului pregătește o schimbare pe banca tehnică. Un fost antrenor al Astrei și FCSB-ului e favorit să-i ia locul lui Mihai Iosif.
20.05.2021 | 09:57
Rapid aproape sa schimbe antrenorul dupa promovarea in Liga 1 Cine lar putea inlocui pe Mihai Iosif
Rapidul ar putea aborda viitorul sezon fără Mihai Iosif pe bancă. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapidul ar putea aborda viitorul sezon cu un nou antrenor. Deși a readus echipa pe prima scenă a fotbalului românesc după aproape șase ani de absență, Mihai Iosif este în pericol să fie înlocuit.

Potrivit as.ro, Victor Angelescu a bătut deja palma cu Bogdan Andone – liber de contract după despărțirea de FC Voluntari – și urmează să ajungă în Giulești împreună cu „secundul” Vasile Maftei, fost căpitan al alb-vișiniilor.

ADVERTISEMENT

Interesant este că propunerea pare să fi venit chiar de la cumnatul său, Marius Șumudică, aflat acum la un pas să preia banca tehnică  a FCSB-ului. De altfel, chiar Gigi Becali a anunțat cu puțin timp în urmă că negocierile s-au finalizat cu succes.

Un nou antrenor la Rapid? Victor Angelescu ar fi bătut palma cu Bogdan Andone

Fost jucător al Rapidului între 1996 şi 1999, Bogdan Andone (46 de ani)și-a început cariera de antrenor chiar în Giuleşti, ca „secund” al lui Şumudică, iar mai apoi a pregătit echipele Olimpia Satu Mare, ASU Poli Timişoara, Energeticianul, FCSB, Astra și, mai nou, FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

De ilfoveni s-a despărțit, însă, după 21 de meciuri. Din cauza bilanțului negativ (6 victorii, 6 remize și 9 înfrângeri), în locul său a fost instalat Liviu Ciobotariu, iar echipa a reușit să încheie sezonul pe loc de baraj.

Nu poate fi niciodată motiv de bucurie că trebuie să pleci de la o echipă. Dar aşa a decis clubul şi pe de-o parte înţeleg. Sunt convins că FC Voluntari nu va retrograda, dar cele trei înfrângeri i-au speriat pe conducători.

ADVERTISEMENT

Din păcate, anumite conjuncturi au făcut să pierdem aceste meciuri. Ne-a învins FC Argeş cu 3-0 şi pare că a fost măcel. Dar cine a văzut meciul ştie că nu este aşa”, declara Bogdan Andone imediat după demitere.

Mihai Iosif a vorbit despre transferuri: „Avem nevoie de întăriri!”

Deși viitorul său pe banca tehnică a Rapidului este incert, Mihai Iosif își pune la punct strategia pentru viitorul sezon și solicită conducerii cel puțin 5 transferuri pentru a putea face față în primul eșalon al fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

De când am plecat din noroi, e cea mai fericită zi. 6 ani au trecut de când Rapid n-a mai fost în Liga 1. Îi mulțumesc lui Alexa că ne-a ajutat să promovăm. Dumnezeu a făcut dreptate. Mi-a dat șansa să ajung în Liga 1.

Avem nevoie de câteva întăriri, clar! 5-6 jucători ne trebuie, probabil și un portar. Mă voi vedea cu cei din conducere zilele acestea și vom stabili cât mai repede împreună strategia pentru sezonul viitor.

Din cunoștințele mele, avem un buget.  Nu știu cât de mare este, dar cu siguranță avem! Pentru Liga 1 ne putem situa la jumătatea clasamentului, deci un buget mediu”, a dezvăluit antrenorul giuleștenilor.

ADVERTISEMENT