Fotbal intern

RAPID, la 93 de ani de la înfiinţare. Un fost jucător din Giuleşti a cedat nervos: “Facem aniversări cu un ecler!”

Update / Fostul mare fotbalist al formaţiei din Giuleşti, Dănuţ Lupu, a avut o reacţie dură la adresa lui Valerii Moraru în ziua în care Rapdiul a împlinit 93 de ani....
25.06.2016 | 16:44
RAPID la 93 de ani de la infiintare Un fost jucator din Giulesti a cedat nervos Facem aniversari cu un ecler
ADVERTISEMENT

Update / Fostul mare fotbalist al formaţiei din Giuleşti, Dănuţ Lupu, a avut o reacţie dură la adresa lui Valerii Moraru în ziua în care Rapdiul a împlinit 93 de ani.

“Singurul om care mai poate să facă ceva e domnul Moraru. El e singurul în măsură care poate să facă ceva. Am încredere că va găsi o soluţie, dar nu cred că ştie la ce club a ajuns. Noi vorbim, el probabil stă şi rîde, se uită la noi şi zice . Mai degrabă, decît să stea să se chinuie ca în ultimii ani, mai bine s-ar duce în faliment, ar lua echipa înapoi domnul Copos şi apoi, uşor-uşor, va redeveni o forţă. Dacă rămîne domnul Moaru o să facem aniversări numai cu un ecler”, a spus Dănuţ Lupu la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

…………………….

Rapid împlineşte astăzi, 25 iunie, 93 de ani de la înfiinţare. Deşi atmosfera din Giuleşti nu este deloc bună, fanii sărbătoresc aniversarea clubului şi speră că “vişinii” vor reuşi să scape de faliment.

Clubul feroviar s-a înfiinţat la data de 25 iunie 1923, avînd în compunerea iniţială patru secţii: fotbal, atletism, lupte şi haltere. La 11 iunie 1923 s-a luat decizia înfiinţării, care a fost pusă în practică două săptămîni mai tîrziu.

ADVERTISEMENT

Comitetul de iniţiativă a fost alcătuit din muncitori la Atelierele Griviţa, Grigore Grigoriu, Geza Ginzer, Tudor Petre, Dumitru Constantinescu şi Franz Hladt. Primul nume ales a fost Asociaţia Culturală şi Sportivă CFR, iar primul preşedinte învestit în funcţie, Teofil Copaci.

Ziua porţilor deschise

Reprezentanţii de la Club Sportiv Rapid îi invită pe fani să ia parte la aniversare, aceştia organizînd astăzi “Ziua porţilor deschise”, cînd suporterii pot vizita bazele sportive

ADVERTISEMENT

“CS Rapid Bucureşti are plăcerea de a vă invita să serbăm împreună ziua de naştere a grupării feroviare. În data de 25 iunie, porţile edificiului sportiv rapidist se vor deschide pentru toţi cei care doresc să ne calce pragul. Suporterii vor avea ocazia să viziteze bazele sportive, să redescopere istoria clubului şi să cinstească astfel memoria celor care au pus bazele CS Rapid Bucureşti”.

Din nou în Liga 1

Rapid la promovat la finalul stagiului trecut, terminînd pe locul 1 în Seria I a eşalonului secund, după un and e la retrogradare. Giuleştenii sînt în continuare în căutare de jucători pentru a pregăti startul în noul sezon. Deşi la reunire s-au prezentat doar 13 jucători, oficialii giuleşteni au încredere că vor începe cu bine noua stagiune.  Pe 13 iunie, Tribunalul Bucureşti a decis intrarea Rapidului în faliment, însă decizia a fost atacată cu recurs, iar giuleştenii sînt încrezători în obţinerea unui rezultat favorabil.

În 93 de ani, Rapid Bucureşti a cîştigat 13 trofee ale Ligii 1, 3 Cupe ale României, 3 Supercupe şi trofee Cupa balcanică.

Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la "taxa pe darul de nuntă". Ciolacu explică impozitul de 70% pe veniturile nejustificate
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei...
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei de la omul de afaceri care l-a denunțat
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui”...
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui” în actualul sezon
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate...
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate juca un rol de lider în UE” | EXCLUSIV
SE DAU PENSII fără stagiul minim de cotizare! Cine poate primi peste 500...
SE DAU PENSII fără stagiul minim de cotizare! Cine poate primi peste 500 DE EURO
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura...
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura femeie care nu are dreptul să poarte costum de baie”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar...
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar Pescobar jură că nu e nimic între ei: E mâna mea dreaptă!
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?