Fotbal intern

RAPID. Săpunaru, SCANDAL la ProRapid! “Vă bateţi joc!”

RAPID. În ciuda promisiunilor venite din partea lui Valerii Moraru şi Dinu Gheorghe, reunirea giuleştenilor a fost un adevărat fiasco! În ciuda faptului că au fost prezenţi doar nouă...
17.01.2015 | 14:34
RAPID Sapunaru SCANDAL la ProRapid Va bateti joc

RAPID. În ciuda promisiunilor venite din partea lui Valerii Moraru şi Dinu Gheorghe, reunirea giuleştenilor a fost un adevărat fiasco! În ciuda faptului că au fost prezenţi doar nouă jucători, mult prea puţin pentru a se putea crea o echipă, oficialii formaţiei feroviare au de gînd să mai dea afară doi fotbalişti (vezi detalii în exclusivitate AICI). Cu toate astea, conducerea rapidistă nu ezită să anunţe că mai multe embleme ale Giuleştiului au ajuns la o înţelegere să joace la Rapid cel puţin pentru perioada returului (vezi detalii în exclusivitate AICI). Numai că realitatea, conform surselor FANATIK.RO, este cu totul alta, iar cel mai vehement jucător care a reproşat toate anomaliile de la Rapid a fost Cristian Săpunaru.

Citeşte şi: Fotbalist dat afară de Rapid, luat de Astra! 

RAPID.  Stabilitatea anunţată de conducerea rapidistă la nivel declarativ nu are acoperire în evenimentele care se petrec în fieful giuleştenilor! Condiţiile din acest moment de la Rapid au alimentat supărările şi nemulţumirile fotbaliştilor, aceştia luînd în calcul inclusiv varianta să nu facă deplasarea în primul cantonament, în Grecia! “Dinu şi Moraru le promit de două săptămîni că jucătorii care au rămas îşi vor primi jumătate de salariu sau un salariu, însă acest lucru nu s-a întîmplat! Vineri au fost anunţaţi că banii le vor fi viraţi în cursul săptămînii viitoare. Dacă nu sînt bani pentru salariile a zece jucători, înseamnă că situaţia nu a progresat deloc”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Aspirina, singurul medicament! 

RAPID. Pe lîngă problemele financiare, jucătorii echipei feroviare trebuie să se confrunte şi cu dificultăţi anormale pentru brandul Rapidului. Fotbaliştii au dezvăluit, sub protecţia anonimatului, că nu li se acordă nici măcar vitaminizarea necesară unui jucător de fotbal! “Singurele pastile care ni se dau sînt nişte aspirine după antrenament! Este inadmisibil. Situaţia este aceeaşi ca în urmă cu patru luni, cu şase luni, cu un an! Nimic nu s-a schimbat. De asta s-a enervat şi Săpunaru, care nu are nevoie de bani, dar vede care este situaţia. După antrenamentul de joi s-a enervat pentru tot ce se întîmplă aici”, au precizat jucătorii pentru FANATIK.RO.

d33bcdb4c462ee779f4c41afee9bda40-465x390

Săpunaru a luat foc: “Este nesimţire”

RAPID. Dezvăluirea făcută de Valerii Moraru pentru FANATIK.RO, în care a anunţat că transferul lui Cristian Săpunaru la gruparea feroviară este perfectat (vezi detalii în exclusivitate AICI), a alimentat şi mai mult nemulţumirea fostului fundaş al lui Porto şi Elche. Conform surselor autorizate din anturajul grupării giuleştene, “Săpun” a făcut o criză de nervi la finalul şedinţei de pregătire de ieri! “Nu mai putea de nervi! Striga că este o nesimţire, bătaie de joc ceea ce face conducerea cu noi, că Rapid nu este bătaia de joc a tuturor. Cei din conducere spun în stînga şi în dreapta că se întorc jucătorii Rapidului cu experienţă, însă fanii nu ştiu că atît Săpunaru, cît şi Niculae cu Lazăr au pus condiţia ca oamenii din cadrul clubului să fie cu salariile la zi dacă Dinu Gheorghe şi Moraru vor ca aceştia să se întoarcă. Bine că nu au fost prezenţi nici Moraru, nici Dinu, altfel se aruncau vorbe grele. Ca să nu mai fie loc de interpretare, dezvăluim acum că fostele glorii ale noastre au anunţat că se întorc la Rapid dacă vin jucători şi dacă muncitorii, care au salarii între 800 şi 1300 lei, sînt plătiţi la zi”, au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, persoanele autorizate din cadrul formaţiei giuleştene.

Citeşte şi: Dinu l-a convins! Din cupele europene, la Rapid!

Andrei Cerlincă, ruptură parţială de ligamente

RAPID. Cristian Pustai, tehnicianul Rapidului, se confruntă, pe lîngă problemele cauzate de lipsa jucătorilor, şi cu accidentările! Andrei Cerlincă, jucătorul venit de la CFR Rapid Suceava, a suferit în cadrul şedinţei tehnice de vineri o ruptură parţială de ligamente, acesta urmînd să lipsească din cadrul primului cantonament. “Cerlincă o să lipsească în jur de o lună de zile, sînt şanse slabe ca acesta să fie folosit în primul cantonament, în Grecia, însă depinde cum o să se refacă. E bine că ruptura este parţială, dacă era totală Rapid îl cumpărase degeaba”, au afirmat sursele medicale din sînul echipei feroviare.

5613 minute a bifat Cristian Săpunaru pentru Rapid, acesta reuşind să marcheze şi şase goluri