Fotbal intern

Mega transfer la Rapid! “Dinu S-A ÎNŢELES cu Săpunaru!”

Rapid s-a reunit sub comanda noului tehnician, Cristi Pustai, dar acesta a avut un adevărat şoc în momentul în care a văzut că nu poate antrena decît nouă jucători. Imediat, şeful băncii...
15.01.2015 | 00:01
Mega transfer la Rapid Dinu SA INTELES cu Sapunaru
ADVERTISEMENT

Rapid s-a reunit sub comanda noului tehnician, Cristi Pustai, dar acesta a avut un adevărat şoc în momentul în care a văzut că nu poate antrena decît nouă jucători. Imediat, şeful băncii tehnice din Grant a purtat o discuţie cu Valerii Moraru şi Dinu Gheorghe, în urma căreia a primit asigurări că la primul cantonament al iernii va avea la dispoziţie minimum 20 de jucători. Imediat, preşedintele Rapidului s-a pus pe treabă. A reuşit legitimarea lui Joao Coimbra, un mijlocaş defensiv de 28 de ani care a început fotbalul la Benfica. În plus, a “Vamă” a obţinut şi promisiunea lui Nicolae Grigore, iar jucătorul se va alătura noilor colegi după ce îţi va rezilia contractul cu Apolon Limassol.

VESTE BUNĂ PENTRU RAPIDIŞTI! CÎND IESE CLUBUL DIN INSOLVENŢĂ

Acord verbal cu Săpunaru

Dinu Gheorghe a reuşit, însă, să dea o adevărată lovitură. FANATIK.RO a aflat că preşedintele Rapidului l-a convins pe Cristian Săpunaru să revină în Giuleşti, iar fundaşul urmează să facă joncţiunea cu restul lotului în cazul în care nu-şi va găsi un angajament în străinătate zilele următoare. “Dinu Gheorghe s-a înţeles cu Săpunaru! Dar mai multe detalii vă poate da chiar preşedintele clubului”, a dezvăluit Valerii Moraru, patronul Rapidului, pentru FANATIK.RO. Liber de contract din vara trecută, fundaşul dreapta va parafa cu alb-vişiniii un contract pînă la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire pe încă trei ani.

ADVERTISEMENT

sapunaru[2]hhj

Achiziţii de la Cupa Africii

Cristi Pustai îşi va completa lotul cu mai mulţi jucători de pe “Continentul negru”, dar care au cetăţenie care le permite să evolueze la un club aflat în insolvenţă, cum este cazul Rapidului. “Vom aduce numai jucători de clasă, fanii nu trebuie să se îngrijoreze. Mulţi dintre ei vor veni direct în Grecia, în primul cantonament. De asemenea, aşteptăm să se termine şi Cupa Africii, de unde vor sosi alţi jucători. Nu trebuie să ne grăbim, o echipă bună nu se face peste noapte. Vom fi atenţi în alegerea jucătorilor”, a spus Moraru pentru FANATIK.RO.

“VAMĂ” A MAI CONVINS TREI JUCĂTORI SĂ VINĂ LA RAPID

valerii-moraru

Grecu, OUT!

Constantin Grecu a fost la un pas să semneze cu Rapid în această iarnă, dar nu a ajuns la un acord cu oficialii din Grant asupra condiţiilor financiare. Conform surselor FANATIK.RO, fundaşul ar fi solicitat 10.000 de euro la semnătură, moment în care Dinu Gheorghe l-a anunţat că este liber să-şi caute altă echipă. Grecu a fost dat afară de Dinamo la finalul turului de campionat şi ar fi putut semna cu giuleştenii din postura de jucător liber.

ADVERTISEMENT

UN JUCĂTOR A PLECAT CU SCANDAL DIN GIULEŞTI

61 de partide a jucat Săpunaru pentru Rapid. A marcat 6 goluri

900.000 de euro este cota lui Săpunaru conform site-ului transfermarkt.de

Tags: