Fotbal intern

Rapidiștii deplâng moartea lui George Stanca! Daniel Pancu: „E o pierdere imensă pentru tot ce înseamnă Giulești”

Rapidistii deplang moartea lui George Stanca Daniel Pancu E o pierdere imensa pentru tot ce inseamna Giulesti

Vestea morții lui George Stanca a îndoliat Giuleștiul. Rapidiștii deplâng trecerea în neființă a ziaristului, cunoscut fan al Rapidului! “A murit nea George… Am aflat acum două minute. E o pierdere imensă pentru tot ce înseamnă Rapid. Pentru Giuleşti. Pentru spirit. A fost devotat trup şi suflet clubului nostru şi ne-a susţinut mereu. Nea George este o figură marcantă a rapidismului şi va rămâne veşnic în amintirea noastră. El face parte din amintirile noastre. Ultima oară ne-am văzut anul trecut la o întânire a “aristrocraţilor”. Mereu râdeam. Ne aduceam aminte de toate perioadele de glorie ale echipei. Dumnealui venea cu noi în cantonamente şi avea o memorie fantastică. Dumnezeu să îl odihnească”, a declarat pentru FANATIK, Daniel Pancu.

Fostul antrenor al Rapidului, Constantin Schumacher și-a adus aminte și el cu drag de cel ce a fost George Stanca. “Nea George era un rapidist mult mai mare ca foarte mulţi care sunt acum la echipă. A încercat să ţină spiritul în sufletul lui. E un dezastru pentru Giuleşti. Mulţi rapidişti adevăraţi au trecut în nefiinţă în ultima perioadă. Păcat de el. Din păcate, suntem toţi nişte muritori de rând şi la un moment dat se termină timpul. Pe vremea lui Lucescu era pe lângă noi, mergea în cantonamente, avea poveşti foarte frumoase. A scris mereu cu drag despre Rapid”, a spus Constantin Schumacher pentru FANATIK

Rapidiștii deplâng moartea lui George Stanca! Stanca
George Stanca era cunoscut sub pseudonimul „Giuleștino”

Rapidiștii deplâng moartea lui George Stanca!

Suporterii rapidiști nu vor să rămână datori. Fostul lider al galeriei, Gheorghe Răducanu a anunțat că fanii vor fi prezenți la înmormântare.„Of, Dumnezeu să îl ierte, nu știam că a murit. Când s-a întâmplat? Astăzi? Nu îmi vine să cred… Sunt multe amintiri pe care le am cu el, vă dați seama, nu știu ce să spun acum… Sunt surprins total, nu îmi vine să cred. Era un mare rapidist! O să mergem și noi la înmormântarea dumnealui, vă dați seama!”, a spus Gigi Corsicanu, pentru FANATIK.

  • 71 de ani avea George Stanca, acesta fiind născut pe 7 mai 1947
Tags: