News

Rareș Bogdan, foc și pară pe Poliția Română: „Cum suportă niște șefi imbecili?” Ce spune despre Caracal și cazul bătrânei amendată că a trecut pe roșu în Capitală

07.08.2019 | 12:37
Rares Bogdan foc si para pe Politia Romana Cum suporta niste sefi imbecili Ce spune despre Caracal si cazul batranei amendata ca a trecut pe rosu in Capitala

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan este extrem de revoltat din cauza excesului de zel de care dă dovadă Poliția Română în cazuri mărunte și de ineficiența pe care o dovedește acolo unde este nevoie de capacitatea ei maximă. Politicianul a comentat cazul bătrânei de 81 de ani amendată pentru că a trecut pe culoarea roșie a semaforului, în Capitală, și a comparat această situație cu tragedia de la Caracal.

Rareș Bogdan atacă Poliția Română

Bogdan spune că polițiștii nu mai au niciun pic de rușine și nici discernământ și că acțiunile lor din ultima perioadă sunt dovada acuzațiilor sale. Fostul realizator de la Realitatea TV spune că există oameni competenți în MAI, însă nu înțelege cum de aceștia ascultă de șefii lor incompetenți sau de-a dreptul ”imbecili”.

„Ăștia chiar nu au niciun pic de obraz? De discernământ ce să mai vorbim… Dacă la baza structurii există asemenea specimene, cum arată, oară, șefii lor? Adică 20 de șefi de departamente, cu tot aparatul lor. Iar deasupra, 4 secretari de stat și un secretariat general, cu tot cu cabinete. Iar deasupra, ministrul. Cu tot cu aparatul lui. Dacă sunt pe acolo și oameni competenți, cum suportă niște șefi imbecili?”, a comentat fostul jurnalist pe Facebook.

rares bogdan acuza politia de incompetenta
Bătrâna spune că era verde când a mers pe trecere. Sursa foto: Digi 24

Bătrână amendată pentru că merge prea încet

Presa a relatat astăzi cazul unei femei în vârstă de 81 de ani care a mers pe culoarea roșie a semafaorului pe o stradă din București. Problema este, de fapt, alta. Femeia nu a fost amendată pentru că a încălcat regulile de circulație, ci pentru că a mers prea încet. Femeia a povestit că în momentul în care a traversat strada semaforul arăta culoarea verde, dar s-a schimbat la mijlocul trecerii pe roșu.