Sporturi

Răspuns fără milă al ziariștilor australieni care au caricaturizat-o pe Serena! “Am desenat-o așa cum este”

11.09.2018 | 18:42
Raspuns fara mila al ziaristilor australieni care au caricaturizato pe Serena Am desenato asa cum este

Nu a durat mult până la răspunsul ziariștilor australieni după ce aceștia au fost puși la zid de mai toată lumea pentru caricatura cu Serena Williams! Astfel, jurnaliștii de la The Herald Sun au stârnit un adevărat război în mediul online în urma postării lui Mark Knight în care Serena Williams era desenată în mod ironic în timp ce se răzbuna pe o rachetă de tenis iar arbitrul Carlos Ramos îi transmitea niponei Naomi Osaka: “Chiar nu ai putea s-o laşi să te bată?”.  Mai mult de atât, pe teren apare şi o suzetă, aluzie la faptul că Serena i-a transmis arbitrului finalei de la US Open ca ea este o mamă, drept pentru care nu minte.

Evident, editorul publicației a sărit în apărarea angajatului său, precizând că “Mark va avea parte de tot sprijinul”. Preşedintele executiv al News Corp. Australia, Michael Miller, a afirmat că criticile aduse lui Knight “arată că lumea a devenit prea corectă politic”.

Răspuns fără milă al ziariștilor australieni care au caricaturizat-o pe Serena! Caricatura Serenei Wlliams
Nu a durat mult până la răspunsul ziariștilor australieni după ce aceștia au fost puși la zid de mai toată lumea pentru caricatura cu Serena Williams!

Răspuns fără milă al ziariștilor australieni care au caricaturizat-o pe Serena!

Și Mark Knight, cel care a realizat caricatura s-a apărat în fața asaltului de pe rețelele de socializare. “Nu pot să-mi retrag caricatura. Cred că oamenii au interpretat greşit. Poate există percepţii diferite cu privire la caricatură în Australia şi America… Este o caricatură bazată pe starea ei din acea zi şi doar atât. Am desenat-o aşa cum este, ca o femeie afro-americană, este puternic construită, poartă costume scandaloase, este interesant să o desenez. Nu aduceţi genul în discuţie, este o chestiune de comportament” a precizat Knight

Totul vine după ce Serena Williams şi-a pierdut cumpătul în timpul partidei cu Naomi Osaka! Americanca a făcut un scandal uriaş în timpul finalei de la US Open, după un conflict cu arbitrul spaniol Carlos Ramos. Totul a început după ce Serena Williams a primit un avertisment din partea ibericului pentru “coaching”. Asta după ce Patrick Muratoglu a făcut un semn către eleva sa să urce mai mult la fileu.

Răspuns fără milă al ziariștilor australieni care au caricaturizat-o pe Serena! Serena discută cu arbitrul
Nu a durat mult până la răspunsul ziariștilor australieni după ce aceștia au fost puși la zid de mai toată lumea pentru caricatura cu Serena Williams!

Jurnaliștii nu retrag caricatura cu Serena! “Am desenat-o așa cum este”

Până la caricatura din The Herald Sun, Serena Williams a făcut un adevărat show în timpul finalei și a fost extrem de furioasă de decizia arbitrului, drept pentru care s-a dus imediat pentru a-i cere socoteală arbitrului. “Nu este adevărat că am primit indicaţii de la antrenor. Eu nu am trişat niciodată! Prefer să pierd decât să trişez”, a urlat Serena la Carlos Ramos. Ibericul nu a făcut nici un pas înapoi, deşi Serena chiar a chemat supervizorul turneului pentru a cere rectificarea deciziei.

La final, după ce Naomi Osaka a câştigat setul doi cu 6-4, Serena şi-a îmbrăţişat minute în şir adversara, dar a refuzat să dea mâna şi cu arbitrul spaniol, căruia i-a transmis: “Îmi datorezi scuze”

16 este poziția ocuapă de Serena Williams în clasamentul WTA