Fotbal intern

Ratare uriașă a fotbalistului pe care Gigi Becali vrea 500 de milioane de euro! Video cu execuția jucătorului

17.02.2019 | 16:19
Ratare uriasa a fotbalistului pe care Gigi Becali vrea 500 de milioane de euro Video cu executia jucatorului

Etapa cu numărul 24 din Liga 1 Betano a adus o ratare uriașă a fotbalistului pe care Gigi Becali vrea 500 de milioane de euro! Ianis Stoica, jucător împrumutat de FCSB la Dunărea Călărași chiar în această pauză competițională pentru că nu avea șanse să prindă lotul lui Mihai Teja, a avut o oportunitate mare de gol în jocul cu FC Voluntari. În minutul 20 al întâlnirii, Mediop a pasat perfect în careu, dar dintr-o poziție ideală, Stoica a fost blocat de Vâtcă. VIDEO CU RATAREA 

Puștiul, în vârstă de numai 16 ani, reprezintă un pariu al latifundiarului din Pipera. De altfel, patronul roș albaștrilor a declarat că s-a decis să-i pună o clauză de reziliere de jumătate de miliard de euro lui Ianis Stoica. “Ianis Stoica are 15 ani jumăte și mi-a spus MM că diferența la antrenamente nu se vede. În 3 ani o să-i pun 500 de milioane clauză! Păi eu sunt prost? Eu vreau să vând fotbaliști! Nu vând români, portughezi sau spanioli. Vând fotbaliști! Nu contează naționalitatea”, declara Gigi Becali în urmă cu doar câteva luni.

Ratare uriașă a fotbalistului pe care Gigi Becali vrea 500 de milioane de euro! Ianis Stoica in meciul de fotbal dintre Sanatatea Cluj si Steaua Bucuresti din 16-imile Cupei Romaniei, disputat, miercuri 25 octombrie 2017, pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca. © FOTO: Mihaela Bobar / www.SportPictures.ro
Ianis Stoica a înscris un gol în partida cu Sănătatea Cluj

Ratare uriașă a fotbalistului pe care Gigi Becali vrea 500 de milioane de euro!

De remarcat că Ianis Stoica se numără printre cei mai tineri debutanți din istoria fotbalului românesc. În octombrie 2017, FCSB juca în Cupa României împotriva Sănătății Cluj, meci în care Stoica a și reușit să marcheze golul de 6-1.”Acest debut şi acest gol au venit în urma muncii mele. De 8 ani fac fotbal, toată viaţa mi-am dedicat-o acestui sport. Fac şi câte două antrenamente pe zi”, a spus Stoica, pentru ca apoi să vorbească despre emoţiile prin care a trecut: “Mi-a explicat tata cât de greu e să porţi tricoul Stelei. Şi la antrenament mi-e greu să îl port. Să vină Alibec şi să îmi spună “salut” e mare lucru la 14 ani.

Ştiam de duminică faptul că voi fi în lot, acest lucru mi-a dat multă încredere. A fost incredibil, mi s-au înmuiat picioarele când am fost chemat de la încălzire; cred că o să scriu o carte despre acest meci”, declara Ianis Stoica, la doar câteva clipe după finalul partidei FCSB – Sănătatea Cluj.

  • 14 ani, zece luni și 23 de zile avea Ianis Stoica în momentul debutului pentru FCSB