Fotbal intern

Raul Rusescu, dezamăgit de Mihai Teja! A refuzat o super-ofertă după promisiunea falsă a antrenorului!

21.02.2019 | 11:08
Raul Rusescu dezamagit de Mihai Teja A refuzat o superoferta dupa promisiunea falsa a antrenorului

58 de minute cu Dunărea Călărași au fost suficiente pentru ca soarta atacantului de 30 de ani să fie pecetluită. Raul Rusescu este dezamăgit de Mihai Teja. FANATIK a aflat motivul pentru care vârful se simte nedreptățit.

Rusescu se bucura de aprecierea tehnicianului abia sosit la FCSB și avea promisiunea acestuia că va evolua constant, urmând să fie prima alegere pentru postul din avanposturi. Lucrurile s-au schimbat însă total după primul meci oficial din 2019.

Raul Rusescu, dezamăgit de Mihai Teja! Nu s-a dus în Turcia și a ajuns iar rezervă

Cantonamentul roș-albaștrilor din Spania părea momentul zero pentru Raul Rusescu la FCSB. Atacantul se pregătise foarte bine, iar Mihai Teja i-a promis, din informațiile FANATIK, că îl va folosi titular, înaintea lui Harlem Gnohere și Ioan Hora.

Au fost două săptămâni foarte bune, am avut trei meciuri cu adevrsari buni și am jucat fotbal, am avut ocazii. Eu sunt mulțumit de ceea ce am făcut până acum și cred că lucrurile arată foarte bine. Cred că ne adaptăm din ce în ce mai bine la ceea ce dorește antrenorul de la noi și suntem pe drumul cel bun.

Pentru mine este bine că lucrurile merg pe drumul cel bun. Mă bucur că antrenorului îi place ceea ce fac eu, cum mă antrenez și cum mă prezint la fiecare ședință. Eu am aceeași plăcere și ambiție ca atunci când m-am apucat de fotbal”, spunea Rusescu înainte de partidele oficiale.

Socoteala din cantonament nu s-a potrivit cu cea din Liga 1 Betano. Rusescu a fost titular la partida cu Dunărea Călărași, dar a fost înlocuit după 58 de minute, în care evoluția lui a fost destul de ștearsă. Imediat după joc, atacantul se declara satisfăcut de propria prestație: “Pot să spun că sunt mulţumit de jocul meu, dar trebuia să încriu al doilea gol. Mergem înainte, ne antrenăm şi facem tot posibilul să fim mai buni. Eu nu cred că e momentul ca să stăm cu ochii pe CFR. Am fost schimbat, dar nu e nicio problemă”.

Raul Rusescu Dunărea Călărași FCSB
Raul Rusescu a fost titular cu Dunărea Călărași, dar după ce a fost criticat public de Gigi Becali a pierdut sprijinul lui Mihai Teja

Fals! Era o problemă, iar semnalul în acest sens l-a dat Gigi Becali, după același meci. “Cred că o să ne despărțim de Rusescu în vară. Nu-și are locul acum în echipă, nu și-l găsește. Nu mai putem continua”, a anunțat patronul FCSB. Au urmat două meciuri, victoria cu Hermannstadt și egalul de la Chiajna, în care Raul Rusescu nu a bifat nici un minut! Hora și Gnohere au jucat în ambele partide, iar Rusescu s-a supărat. La finalul jocului de la Concordia, el a fost singurul fotbalist care a discutat cu fanii furioși, care le cereau socoteală steliștilor în parcarea stadionului.

Conform surselor FANATIK, atacantul s-a simțit dezamăgit de antrenorul său, care i-a promis că îi va acorda mai multă încredere decât o făcuse Dică. Pentru că a crezut că va fi titular, Rusescu a refuzat o super ofertă din Turcia, de la Giresunspor!

Salariul, principalul motiv pentru care Becali nu îl mai vrea

Cifrele lui Raul Rusescu pe gazon nu sunt la cel mai înalt nivel, dar nu acest lucru îl deranjează cel mai mult pe Gigi Becali. Ca și în cazul lui Adrian Stoian, mijlocașul adus din Serie A și distrus de patron după 51 de minute jucate în tricoul roș-albaștrilor, cel mai important aspect este cel financiar.

Dacă Stoian câștigă 30 de mii de euro pe lună și este cel mai bine plătit fotbalist FCSB, Raul Rusescu este cel care conducea topul salariilor până la venirea “italianului”. Ruse are o remunerație de 25 de mii de euro pe lună, iar Becali, care îl consideră depășit pentru nivelul actual al FCSB, nu mai vrea să îl țină la echipă. Din informațiile FANATIK, Teja ar vrea să apeleze din nou la Rusescu în derby-ul cu Craiova, mai ales că Gnohere și Hora nu au convins nici ei, dar se teme de o eventuală reacție negativă a lui Gigi Becali.

Raul Rusescu salariu FCSB
Raul Rusescu este pe lista neagră a patronului din cauza salariului său de 25 de mii de euro pe lună

“Sunt dezamăgit de Rusescu. Ce să mai…? Parcă a uitat fotbalul. Să vedem dacă renunțăm la el. Avem contract. Dacă putem să renunțăm la el, renunțăm. L-am luat să ne ajute, dar dacă el le pierde pe toate, nu câștigă un duel, ce să facem. Cu siguranță o să luăm un atacant, ne trebuie. Daca ia Gnohere roșu, n-avem atacant. Nu e caviar, poate icre de știucă. Nu ne ajută. Cu Rusescu, a zis Meme că este icre negre.  Am vrut și eu caviar și am rămas cu icre de Manciuria” – Gigi Becali

“Se aude de Rusescu. Ce să mai facă Rusescu la Steaua? Să îi dai și 25.000, trebuie să fii sărit de pe fix. De un an și jumătate nu mai joacă. Nu am nimic cu el, îl simpatizez și ca om, dar ce să mai faci cu el?”Gabi Balint, în 2018

“Nu este cea mai bună revenire. L-ai făcut băbăciune și sperietoare. Astea nu sunt cele mai potrivite cuvinte. Practic ai adus o băbăciune sperietoare, ca să îi sperii pe Coman, pe Moruţan, pe Tănase, pe Gnohere. Bine, pe Gnohere nu îl sperii. Trebuie să iei o sperietoare mai mare ca să îl sperii pe Gnohere, şi mai fioroasă. Dar speri ca pe ceilalţi să îi sperie Rusescu”Basarab Panduru, în 2018

“Am văzut şi băiatul ăsta, Raul Rusescu, care nu mai are nimic în comun cu fotbalul… A trimis mingea prin zid la gol, a fost o nimereală, au stat ăia greşit. E dramatic ce se petrece”Cornel Dinu, în 2018

Tags: