Fotbal international

Rayo Vallecano – Barcelona 2-3 în La Liga. Luis Suarez, golul victoriei în ultimul minut!

03.11.2018 | 21:52
Rayo Vallecano  Barcelona 23 in La Liga Luis Suarez golul victoriei in ultimul minut

Rayo Vallecano – Barcelona 2-3 s-a jucat în etapa a 11-a din La Liga. Catalanii au reuşit să revină în meci şi să obţină victoria pe final, după ce gazdele au condus mai bine de 30 de minute. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90 – GOOOOOOOL BARCELONA! Luis Suarez îi readuce pe catalani în avantaj.

Min. 87 – GOOOOOOOL BARCELONA! Dembele a egalat cu un şut în forţă

Min. 57 – GOOOOOOOOL RAYO! Garcia Alvarez înscrie cu un şut plasat din faţa porţii.

Min. 36 – GOOOOOOOOL RAYO! Jose Pozo a marcat cu un şut spectaculos din afara careului.

Min. 12 – GOOOOOOL BARCELONA! Luis Suarez deschide scorul

Min. 1 – A început partida

UPDATE. Echipele de start

Echipele de start Rayo Vallecano - Barcelona
Echipele de start Rayo Vallecano – Barcelona

Pentru Barcelona veștile bune continuă. Revenirea la antrenamente a lui Lionel Messi este știrea cea mai importantă pentru catalani. Argentinianul și-a rupt mâna la partida de campionat cu Sevilla și a pierdut meciurile importante din final de octombrie, partida cu Inter Milano din Liga Campionilor și El Clasico cu Real Madrid. Fără Leo Messi, în cele două partide Barcelona a dat 7 goluri și a încasat unul singur.

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport și Telekom Sport Rayo Vallecano – Barcelona din La Liga LIVE VIDEO si STREAM pe FANATIK.RO

Lionel Messi nu va putea juca împotriva celor de la Rayo Vallecano. Se speră că argentinianul va reveni pe teren la returul cu Inter Milano, din Liga Campionilor. Partida are loc marți, 6 noiembrie. Cu o victorie la Milano, Barcelona ar obține matematic calificarea în optimile Ligii Campionilor, de pe primul loc în grupa B.

Luis Suarez sărbătorind una dintre cele 3 reușite împotriva celor de la Real Madrid în El Clasico

În campionat Barcelona și-a revenit. Catalanii trec printr-o perioadă bună cu 4 victorii consecutive în toate competițiile. În ultimele două partide de campionat echipa antrenată de Ernesto Valverde a marcat 9 goluri și a primit 3. În El Clasico, Barcelona și-a consolidat poziția de lider în campionat cu 21 de puncte. Catalanii sunt urmați în clasament de Alaves, echipă aflată la un singur punct. Rayo Vallecano este penultima în La Liga cu 6 puncte în 10 etape. Echipa din Madrid are doar 2 puncte obținute în campionat pe teren propriu.

  •  28 de goluri a marcat Barcelona în campionat în cele 10 etape de până acum