Fotbal international

Răzvan Lucescu a fost prezentat oficial la Al Hilal! Clip de prezentare ca la Real Madrid + salariul imens pe care îl va primi. Primele declarații VIDEO

30.06.2019 | 19:24
Razvan Lucescu a fost prezentat oficial la Al Hilal Clip de prezentare ca la Real Madrid  salariul imens pe care il va primi Primele declaratii VIDEO

Tehnicianul Răzvan Lucescu a fost prezentat oficial la echipa Al Hilal din Arabia Saudită. Antrenorul român s-a despărțit la finalul acestei săptămâni de gruparea elenă PAOK Salonic, alături de care a reușit în sezonul precedent eventul, Cupa Greciei și campionatul. În vâîrstă de 50 de ani, Lucescu jr nu este la prima experință în zona Golfului, el mai pregătind echipa Al Jaish din Qatar.


UPDATE Răzvan Lucescu a oferit și primele declarații după ce a semnat cu Al Hilal:

„Vreau să vă mulțumesc pentru încredere, vreau să vă mulțumesc pentru posibilitatea pe care mi-ați oferit-o de a fi antrenorul celei mai mari echipe din Asia. Există o pasiune uriașă pentru această echipă. Știu că există mari așteptări și am o mare responsabilitate. Eu și stafful meu vom da totul, din inimă și din suflet, pentru a avea un sezon foarte bun pentru toți fanii care o susțin pe Al-Hilal. Știu că mulți dintre ei nu știu nimic despre mine, vin dintr-o altă țară. Noi știm să câștigăm respectul oamenilor”, a spus fostul antrenor al lui PAOK Salonic.


Răzvan Lucescu a fost prezentat oficial la Al Hilal

După despărțirea de PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a plecat la Paris, acolo unde s-a întâlnit cu președintele clubului Al Hilal și după ce a ajuns la un acord cu acesta a fost prezentat oficial pe rețele de socializare. Saudiții au anunțat sosirea tehnicianului român cu un videoclip de excepție, după care au postat fotografii de la parafarea înțelegerii dintre cele două părți.

Al Hilal a plătit clauza de reziliere în valoare de două milioane de euro pe care Răzvan Lucescu o avea cu PAOK Salonic și i-a oferit antrenorului român un salariu anual de patru milioane de euro. Lucescu jr, care îl înlocuiește pe brazilianul Pericles Chamusca, va ajunge marți în catonamentul formației saudite din Austria, acolo unde viitoarea sa formație pregătește viitorul sezon.

Răzvan Lucescu dând indicații jucătorilor de la PAOK Salonic într-un meci din campionatul Greciei

Răzvan Lucescu are lot stelar la Al Hilal

Al Hilal a terminat sezonul precedent pe poziția secundă în campionatul Arabiei Saudite, la un punct de campioana Al Nasr. În schimb, noua formație a lui Răzvan Lucescu este calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, acolo unde va întâlni o altă echip saudită, Al Ahli, unde a jucat până în această vară internaționalul român Nicolae Stanciu. Cele două manșe se vor disputa la 7 și 14 august.

Răzvan Lucescu beneficiază la Al Hilal de un lot extrem de puternic, saudiții avându-i în lot pe spaniolii Jonathan Soriano și Alberto Botia, pe francezul Bafetimbi Gomis, pe italianul Sebastin Giovinco, pe brazilianul Carlos Eduardo și pe australianul Milos Degenek. Mircea Lucescu a dezvăluit că fiul său a decis să plece de la PAOK Salonic din cauza faptului că patronul Ivan Savvidis nu a investit în transferuri de jucători.

Înainte de Răzvan Lucescu, Al Hilal a mai fost antrenată și de alți tehnicieni români. Pe la gruparea saudită au mai trecut Ilie Balaci (de trei ori), Anghel Iordănescu, Cosmin Olăroiu, Cătălin Necula (interimar), Laurențiu Reghecampf și Ciprina Panait (intermiar în două rânduri).