News

Răzvan Lucescu are la picioare un oraș întreg: “Este ca un zeu pentru fanii lui PAOK”

21.09.2018 | 20:30
Razvan Lucescu are la picioare un oras intreg Este ca un zeu pentru fanii lui PAOK

Tehnicianul român este considerat principalul artizan al creșterii echipei și este admirat de toți cei care țin cu formația din Salonic. Răzvan Lucescu a devenit într-un an un adevărat superstar local.

Antrenorul în vârstă de 49 de ani a surprins pe toată lumea prin rezultatele obținute, dar mai ales prin felul său special de a fi. FANATIK.RO a încercat să afle mai multe despre percepția celor din Grecia despre “Generalul”, cum i se spune printre fanii și oficialii din club.

Răzvan Lucescu, lăudat de unul dintre sponsorii principali, suporter PAOK: “Are o calitate umană extraordinară!”

Loja VIP a celor de la PAOK este un pic diferită de ceea ce vedem de regulă în fotbalul românesc. Deși acolo se află oameni cu afaceri importante și cu conturi pline, ei se comportă în majoritate precum fanii din peluză. Nu aprind torțe, dar strigă cât îi țină plămânii celebrul “PAOK, ole, ole, ole”, refren care i-a făcut și pe jurnaliștii britanici prezenți la meciul cu Chelsea să exclame admirativ WOW.

FANATIK.RO a stat de vorbă, în pauza partidei, cu unul dintre sponsorii principali ai echipei elene. Acesta a preferat ca numele să nu îi fie menționat: “Nu vreau publicitate!”, a spus acesta zâmbind. El stă în Atena, dar se ocupă de echipa din Salonic din partea companiei unde este CEO. I-am explicat că suntem din România. “A, Răzvan Lucescu…”.

Apoi dialogul a decurs natural. “Este ca un zeu pentru fanii lui PAOK, ne-a cucerit pe toți! Are o calitate umană extraordinară. Mereu vine cu ceva nou, mereu are ceva pertinent de spus. Nu există conferință de presă în care să nu înțelegi că vrea să transmită un mesaj. De fiecare dată când vorbește este o plăcere să îl asculți.

Iar pentru suporterii lui PAOK a fost o revelație minunată. El vorbește din suflet, pune pasiune în ceea ce spune și în ceea ce face. Se vede din cum se comportă că nu este un om fals! A fost cel mai mare câștig al lui PAOK în ultimii ani! Pentru noi, ca și investitori în brandul PAOK, este o onoare să ne alăturăm imaginea de a lui.

A reușit performanțe importante și în sezonul trecut, iar modul în care s-a purtat când a fost acel incident de la meciul cu AEK a arătat că este, mai presus de toate, un gentleman. Chiar dacă a fost extrem de supărat și a spus anumite lucruri dure, nu a uitat niciodată de respect! Iar asta contează cel mai mult”, a mărturisit bărbatul pentru FANATIK.RO.

Răzvan Lucescu Ivan Savvidis
Răzvan Lucescu și Ivan Savvidis după prelungirea contractului românului

Timpul a zburat și a doua repriză stă să înceapă. Ne despărțim așa cum ne-am întâlnit: zâmbind și convinși, atât noi, cât și el, că Răzvan Lucescu a găsit rețeta succesului și la Salonic. Iar un pilon important în reușita sa este și sprijinul necondiționat pe care îl are din partea excentricului patron Ivan Savvidis, drept dovadă stând și faptul că i-a prelungit contractul până în 2020.

Ce a spus Răzvan Lucescu după PAOK – Chelsea 0-1: “Ceva firesc”

Antrenorul lui PAOK a vorbit după înfrângerea cu Chelsea, o-1, partidă decisă de golul brazilianului Willian. Răzvan Lucescu a recunoscut superioritatea echipei lui Maurizio Sarri, cel care la finalul jocului i-a transmis prin intermediul FANATIK.RO un mesaj fostului său jucător de la Napoli, Vlad Chiricheș, accidentat grav în meciul cu Muntenegru.

”A trecut un meci, în faţa unei echipe puternice. Au creat pericol în orice moment. Din punctul meu de vedere, am fost dominaţi de emoţii la începutul meciului. Am primit acel gol la început. Pas cu pas, în repriza a doua, am avut mai mult control şi am urcat liniile. A rămas acest rezultat, un rezultat normal. Sunt satisfăcut de munca uriaşă a jucătorilor”, a spus Răzvan Lucescu despre meciul cu londonezii.

Răzvan Lucescu PAOK Chelsea
Răzvan Lucescu la meciul dintre PAOK și Chelsea