Fotbal intern

Răzvan Lucescu, atac la jucătorii naţionalei. “Oameni de nimic! N-au caracter!”

25.05.2018 | 08:45
Razvan Lucescu atac la jucatorii nationalei Oameni de nimic Nau caracter

Răzvan Lucescu, atac la jucătorii naţionalei României care l-au atacat pe fostul selecţioner Christoph Daum. Imediat după ce FRF a decis să se despartă de antrenorul neamţ, Gabi Torje, dar şi alţi jucători care au avut contact cu naţionala l-au desfiinţat pe tehnician.

“Nu mi-au plăcut deloc reacţiile unor jucători faţă de Daum!” Întrebat dacă se referă la Gabi Torje, Răzvan Lucescu a declarat: “Mulţi au fost, nu numai unul! Şi înainte, şi după ce a plecat. Daum, tot felul de comentarii… Ăştia sunt oameni de nimic, nu au caracter! Cu ăştia nu poţi face performanţă adevărată Asta să vă fie clar, nu se pot obţine rezultate aşa. Jucătorii să-şi asume. Antenorul oricum e atacat din toate părţile, e criticat, asumă-ţi şi tu, ca fotbalist, ce faci pe teren”, a spus Răzvan Lucescu pentru gsp.

Răzvan Lucescu, atac la jucătorii naţionalei României care l-au atacat pe Daum

Antrenorul lui PAOK Salonic crede că jucătorii care nu au fost încântaţi de colaborarea cu Christoph Daum nu au avut caracter. Acesta susţine că “tricolorii” trebuiau să discute cu selecţionerul neamţ, iar apoi se rezolvau toate problemele.

“Dacă ai ceva de spus, îl iei pe căpitanul de echipă, mai iei un lider şi mergi la selecţioner: “Coach, simţim că ar trebui să facem asta, că aşa nu e în regulă!”. Şi gata, acolo a murit totul, în discuţia directă cu antrenorul. Asta înseamnă personalitatea jucătorilor, nu golănia”, a adăugat antrenorul lui PAOK Salonic.

Ce a declarat Torje despre Daum

Gabi Torje l-a făcut praf pe Christoph Daum, iar Răzvan Lucescu îl face praf.
Gabi Torje, unul dintre jucătorii atacaţi de Răzvan Lucescu, fostul selecţioner al echipei naţionale a României.

Lui Daum nu i-au plăcut jucătorii cu personalitate, cei care au mereu un cuvânt de spus, nu mă refer la personalitate sportivă, mă refer la cei care mai vorbesc cât de cât. Adică, dacă-ţi mai place să faci o glumă, să mai vorbeşti la un antrenament, nu e bine. Lui nu i-au plăcut genul ăsta de jucători şi i-a eliminat pe rând” – Gabi Torje