Fotbal intern

Aliat surpriză pentru Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua. “Mi se pare o mare aberaţie şi o porcărie!”

28.09.2018 | 21:54
Aliat surpriza pentru Gigi Becali in razboiul cu CSA Steaua Mi se pare o mare aberatie si o porcarie

După ce a vorbit despre modul cum ar proceda cu Gigi Becali în locul lui Nicolae Dică, Răzvan Lucescu a vorbit în partea a 4-a al interviului acordat pentru FANATIK.RO spre scandalul dintre latifundiarul din Pipera şi CSA Steaua, iar fostul antrenor al Rapidului a dezvăluit că îl susţine pe afacerist şi a explicat de ce.

Răzvan Lucescu, actualul antrenor al lui PAOK Salonic, este de părere că Gigi Becali a luat corect echipa de la Armată şi că a continuat parcursul excepţional în cupele europene. Mai mult, fostului selecţioner al echipei naţionale a României îi taxează pe oficialii CSA Steaua pentru modul în care vor să îi facă pe fanii “roş-albaştrii” să creadă că Gigi Becali nu are echipa adevărată.

Gigi Becali, susţinut de Răzvan Lucescu în războiul cu CSA Steaua

Ai spus Steaua, nu FCSB. De ce?

– Faptul că această echipă s-a transformat în FCSB şi că s-a născut o altă Steaua sau că vor ei să spună că renaşte Steaua din trecut e fals! Când s-a produs cesiunea sau a fost acea înţelegere, Gigi Becali nu s-a dus să pună mâna pe club şi să îl tragă de partea lui, să spună: „Gata, e al meu!”. A fost o înţelegere. El a cumpărat Steaua corect.

S-a vorbit de continuitatea clubului.

– Ceea ce s-a întâmplat acolo, dacă a fost sau nu corect, în cadrul Armatei, este o altă problemă. Gigi Becali a preluat Steaua şi a continuat un parcurs excepţional în Europa. Steaua a fost an de an în grupele europene, în Europa League sau Champions League, a câştigat trofee, campionate, cupă. A investit, a menţinut Steaua la nivel foarte bun. Cum apari tu după 10 ani şi spui că nu e Steaua lui. Mi se pare o mare aberaţie şi o mare porcărie!

Citeşte şi: Răzvan Lucescu ştie cum trebuie să procedeze Dică la FCSB. “Să-l manipuleze pe Gigi Becali”

Răzvan Lucescu dând indicaţii la un antrenament al lui PAOK
Răzvan Lucescu în timpul unui antrenament al lui PAOK

Armata a cerut şi 37.000.000 de euro drept despăgubire.

– Numai în România se poate întâmpla aşa ceva! Eu cred că Steaua este cea a lui Gigi Becali din momentul în care s-au făcut actele și au ajuns la un acord şi trebuie să continue aşa. Este foarte important pentru fotbalul românesc ca Steaua să rămână Steaua.