Fotbal international

Răzvan Lucescu, la Beşiktaş? Presa din Turcia confirmă informaţiile FANATIK

25.03.2019 | 19:35
Razvan Lucescu la Besiktas Presa din Turcia confirma informatiile FANATIK
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK anunța încă din 13 martie, Răzvan Lucescu are o propunere concretă din partea lui Beșiktaș. Site-ul Futbol Arena anunță că „vulturii” îi oferă antrenorului condiții financiare foarte bune pentru a-l determina să vină în Turcia la vară.

Răzvan Lucescu, la Beşiktaş? Presa din Turcia confirmă informaţiile FANATIK

Beșiktaș se va despărți la finele acestui sezon de antrenorul Senol Gunes, care în prezent pregătește în paralel și naționala Turciei. Acesta va pleca definitiv pe banca Turciei din vară, motiv pentru care echipa de la Istanbul se află în căutarea unui antrenor. Șefii clubului sunt deciși să-l ia pe Răzvan Lucescu de la PAOK, însă nu oricum, ci împreună cu tatăl său, care ar urma să ocupe o funcție de conducere în cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Momentan, Răzvan Lucescu nu-și dorește niciun fel de negociere, mai ales că e pe cale să realizeze o performanță mare în istoria lui PAOK: câștigarea titlului: “În prezent, toată atenția mea este îndreptată către PAOK. Suntem într-un moment foarte important în campionat, așa că voi putea să mă gândesc la astfel de propuneri la finalul sezonului, a spus Razvan Lucescu, potrivit publicației elene Gazzetta.

Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu pot face echipa la Besiktas
Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu pot face echipa la Besiktas

PAOK este neînvinsă în acest sezon din Grecia, iar triumful reprezintă doar o chestiune de timp, avansul față de Olympiakos devenind liniștitor. Răzvan Lucescu a fost foarte aproape de a lua titlul cu PAOK și anul trecut, însă două decizii nefavorabile la masa verde au trimis titlul la AEK.

ADVERTISEMENT

Principalul regret al lui Lucescu în actuala stagiune rămâne parcursul din cupele europene. Eliminată de Benfica în play-off-ul Ligii Campionilor, PAOK nu a reușit mare lucru nici în Europa League, acolo unde a terminat ultima o grupă cu Chelsea, MOL Vidi și BATE Borisovc. Totul în condițiile în care stagiunea începuse excelent, PAOK eliminându-le în primele tururi din Ligă pe Basel și, mai ales, pe Fenerbahce.