Fotbal international

Răzvan Lucescu, la un pas să scrie istorie în Grecia! „E periculos să ne credem campioni”

04.03.2019 | 11:09
Razvan Lucescu la un pas sa scrie istorie in Grecia E periculos sa ne credem campioni
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu este la un pas să scrie istorie în Grecia! Echipa antrenorului român, PAOK Salonic a învins în deplasare pe Panathinaikos, scor 2-0 și se apropie de titlul de campioană. Ar fi a doua oară când se întâmplă în Superliga ca o formaţie să ia „jackpott-ul” fără să piardă vreun meci și o premieră în istoria lui PAOK. În acest moment, PAOK mai are şapte etape de trecut, dar fostul selecţioner le atrage atenția elevilor săi.

Răzvan Lucescu, la un pas să scrie istorie în Grecia!

“Am jucat exact aşa cum trebuia pentru a câştiga, am alergat de mii de ori şi am luptat ca nebunii pentru victorie. Fiecare meci e important. Fiecare victorie ne oferă 3 puncte. În această perioadă fiecare victorie e şi mai importantă. A fost un derby în Atena din care am scăpat cu o victorie importantă. Au mai rămas 7 jocuri și noi am reușit o victorie frumoasă, am arătata stabilitate, am fost puternici. Am fost buni întreaga săptămână. Nu a fost ușor să jucăm, dar și cupa și campionatul sunt importante”, a declarat Răzvan Lucescu la finalul partidei cu Panathinaikos.

ADVERTISEMENT

“Așa e la fotbal. Rezultatul bun a venit pentru că am înscris repede. Nu pot să vorbesc pe ce ar fi fost. Meciul s-a jucat. A fost important că am înscris repede și am meritat pentru că am afișat încredere. Am jucat bine întreaga repriză, am mai avut câteva ocazii de gol, nu ne-am închis în apărare. În a doua repriză am intrat pe teren calmi și am avut starea care trebuia. Am alergat ca nebunii după victorie. Am luptat ca nebunii. Am vrut această victorie. Am fost nevoiți să alergăm de o mie de ori după fiecare minge”, a mai completat Lucescu

Răzvan Lucescu, la un pas să scrie istorie în Grecia! Lucescu
PAOK Salonic nu a pierdut până în acest moment în actuala stagiune

Panathinaikos, echipa care îi aduce noroc

Chestionat de ziariștii greci despre titlu și în legătură cu faptul că echipele lui nu pierd împotriva lui Panathinaikos, Răzvan Lucescu a fost ferm. „Am avut încredere, determinare, știam cât de importante sunt astfel de partide și ce pericole ascund. Dacă faci o singură greșeală situația se poate schimba. Trebuie să fim concentrați și umili. E periculos să ne vedem campioni. Panathinaikos este o echipă care…îmi aduce noroc” a mai spus Lucescu în râsetele ziariștilor prezenți în sală.

Mauricio şi Leo Jaba au marcat cele două goluri ale echipei din Salonic împotriva lui Panathinaikos. PAOK ajuns la 20 de victorii în 23 de meciuri și este pe primul loc în Superliga din Grecia, cu 61 de puncte, zece mai mult decât Olympiakos, care are un meci în minus.

  • 48 de goluri au marcat elevii lui Răzvan Lucescu în actuala stagiune din Grecia