Fotbal international

Răzvan Lucescu, nervos la plecarea din țară! “O imbecilitate şi o mare golănie!”

30.12.2018 | 14:51
Razvan Lucescu nervos la plecarea din tara O imbecilitate si o mare golanie

Răzvan Lucescu a plecat nervos din țară. Antrenorul lui PAOK Salonic s-a întors în Grecia după ce a petrecut Crăciunul alături de familie, în România. Fostul selecționer a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru reluarea campionatului. Sezonul a fost întrerupt din cauza unor incidente nu tocmai plăcute. Ultima etapă a fost amânată după ce arbitrul Thanassis Tzilos a fost agresat de patru persoane neidentificate și a ajuns la spital.

De remarcat că principalii suspecţi sunt fanii rivalilor lui PAOK, cei de la Olympiakos. Răzvan Lucescu nu a scăpat ocazia şi a precizat că situația este una inadmisibilă. Speră acum ca poliția să-i identifice pe vinovați și aceștia să primească pedepse aspre.

Răzvan Lucescu, nervos la plecarea din țară! Lucescu
Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia cu PAOK Salonic

Răzvan Lucescu, nervos la plecarea din țară!

“Este o mare imbecilitate, o mare golănie ce s-a întâmplat acolo, sper ca poliţia din Grecia să facă cât mai repede lumină în acest caz, ştiu foarte bine, că sunt de 4 ani, că se trăieşte într-o presiune uriaşă, arbitrii probabil că trăiesc într-o astfel de presiune, de aceea apar greşeli foarte mari cum a fost şi la meciul nostru cu AEK, în minutul 90, după 5 minute să revină şi să anuleze golul. Sper să se rezolve ceva cu această situaţie, sunt în totalitate alături de ei, de arbitri, cu această decizie pentru că e ceva care depăşeşte sfera normalului”, a declarat Răzvan Lucescu pentru Telekom Sport.

Echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic este pe primul loc în Grecia! Are 38 de puncte, cu 8 în plus față de principala urmăritoare, Olympiakos. Atromitos este a treia în clasament cu 28 de puncte acumulate după 14 etape. Mai mult de atât, PAOK are 13 victorii și un singur rezultat de egalitate. Trupa lui Răzvan Lucescu este pe zero în dreptul înfrângerilor, fiind, de altfel, singura formație din Grecia care nu a pierdut până acum nici măcar un meci în campionat.

  • 8 puncte are avans PAOK Salonic față de locul 2 în campionatul din Grecia