Fotbal international

Răzvan Lucescu nu a fost dorit de fani la PAOK: “I-au dat foc maşinii!” Cum era să ajungă la Olympiacos

10.06.2019 | 16:35
Razvan Lucescu nu a fost dorit de fani la PAOK Iau dat foc masinii Cum era sa ajunga la Olympiacos

Răzvan Lucescu este adulat de fanii lui PAOK, însă situaţia nu a stat aşa atunci când a semnat contractul în urmă cu doi ani. La finalul actualului sezon, antrenorul de 50 de ani a adus titlul în vitrina formaţiei din Salonic după o pauză de 34 de ani, reuşind să-i ia faţa lui Olympiacos, chiar formaţia la care a fost la un pas să ajungă în 2017.

Răzvan Lucescu nu a fost dorit de fani la PAOK. A negociat cu Olympiacos

Răzvan Lucescu nu a fost dorit de fani la PAOK, motivul fiind trecutul său de la Skoda Xanthi. Mircea Lucescu a dezvăluit la emisiunea “Marius Tucă Show” că fiul lui a fost la un pas să ajungă la Olympiacos înainte să semneze cu formaţia din Salonic. În plus, “Il Luce” a susţinut că fanii lui PAOK i-au ars maşina atunci când pregătea echipa din Xanthi.

Răzvan a avut contacte cu Olympiakos și putea să se ducă acolo. Au renunțat în ultima clipă pentru că nu au avut încredere. Nu e ușor. Noi suntem cetățeni dintr-o parte a Europei care nu prea are acces la marele fotbal. Știu și eu ce înseamnă asta, am simțit-o. Nu a semnat cu ei și a rămas acasă. Au urmat discuțiile cu PAOK, dar toți suporterii erau împotriva lui. Când a jucat cu fosta lui echipă la Salonic, i-au dat foc mașinii. Răzvan îi tot încurca, au pierdut și un titlu din cauza lui. Acești suporteri au creat o situație în defavoarea clubului la început. Au jucat meciuri fără spectatori. El nu a cedat. A vrut să meargă mai departe și să își ia revanșa pentru titlul pierdut”, a declarat Mircea Lucescu la emisiunea “Marius Tucă Show”.

Răzvan Lucescu nu a fost dorit de fani la PAOK
Răzvan Lucescu nu a fost dorit de fani la PAOK

Răzvan Lucescu a câştigat titlul în Grecia fără înfrângere

După ce PAOK a pierdut titlul în sezonul 2017-18, formaţia antrenată de Răzvan Lucescu a reuşit o performanţă fabuloasă în stagiunea recent încheiată. Echipa din Salonic a devenit campioană a Greciei fără să cunoască înfrângerea, egalând performanţa obţinută de Panathinaikos în 1964.

Din 2017 şi până în prezent, Răzvan Lucescu a reuşit să câştige un titlu şi două Cupe ale Greciei, la finalul sezonului 2018-19 bifând eventul, performanţă în premieră pentru echipa din Salonic. “Nu există decât un singur cuvânt care exprimă starea mea în acest moment. Fericire. Acum simt ceva ce nu am putut simți după ce am cucerit titlul, pentru că această Cupă era mereu într-un colț al minții. O seară specială pentru PAOK, pentru fani. E seara în care ne-am atins ținta, eventul și un campionat fără înfrângere”, spunea Răzvan Lucescu după ce a câştigat Cupa Greciei.