Răzvan Lucescu, prima reacție după despărțirea de PAOK Salonic: ”Am petrecut cei mai buni doi ani din viaţa mea”

Traian Terzian   
în Fotbal international
29/06/2019, 09:22
Răzvan Lucescu, prima reacție după despărțirea de PAOK Salonic: ”Am petrecut cei mai buni doi ani din viaţa mea” GALERIE FOTO
Răzvan Lucescu a oferit prima reacție după despărțirea surprinzătoare de PAOK Salonic

Tehnicianul Răzvan Lucescu a oferit prima reacție după despărțirea surprinzătoare de PAOK Salonic. Antrenorul român a ținut să mulțumescă întregii conduceri și a dezvăluit că a petrecut la gruparea elenă cei mai buni doi ani din viața sa. Lucescu jr. a luat decizia să plece de la PAOK Salonic după ce în sezonul precedent a reușit să câștige eventul, campionat – Cupa Greciei.

Răzvan Lucescu, prima reacție după despărțirea de PAOK Salonic: ”Echipa are mentalitatea să continue să câştige trofee”

”Am petrecut la PAOK cei mai buni doi ani din viaţa mea. Împreună am demonstrat că avem puterea să trecem peste orice dificultate. (…) Le mulţumesc în primul rând domnului Ivan Savvidis şi familiei sale pentru încrederea şi dragostea lor pentru PAOK, lui Makis Gagatsis, Mariei Goncareva şi întregii conduceri pentru cooperare, tuturor celor care au muncit zilnic şi din greu alături de mine la baza de pregătire, pentru dăruire”, a spus tehnicianul român pentru site-ul oficial al clubului elen.

”Aş vrea să le mulţumesc jucătorilor mei fantastici şi tuturor fanilor PAOK pentru susţinerea lor imensă. Plec având certitudinea că PAOK are mentalitatea, puterea şi calitatea să continue să câştige trofee, pentru că le merită”, și-a încheiat Răzvan Lucescu reacțiea prin care își anunță despărțirea de clubul PAOK Salonic.

Răzvan Lucescu în timpul unei conferințe de presă la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu ar urma să ajungă în Arabia Saudită la Al Hilal

PAOK Salonic a anunțat vineri seară prin intermediul site-ului oficial despărțirea de antrenorul Răzvan Lucescu. Conducerea clubului a explicat că rezilierea contractului s-a produs la solicitarea antrenorului. Fanii au fost surprinși de informarea laconică a clubului cu privire la plecarea tehnicianului român și se speculează faptul că acesta a avut mai multe neînțelegeri cu patrionul Ivan Savvidis.

Presa din Grecia a scris că Răzvan Lucescu va pleca la o echipă din zona Golfului care îi va plăti clauza de reziliere în valoare de două milioane de euro. Ultimele informații ar fi că formația unde ar putea ajunge tehnicianul român în vârstă de 50 de ani ar fi Al Hilal, care a terminat sezonul pecedent pe locul secund în campionatul din Arabia Saudită, mla un punct în urma campioanei Al Nasr.

Închide ×