Fotbal international

Răzvan Marin-Maria Iordănescu, cel mai nou cuplu monden? Cum au fost fotografiaţi la Gala Fotbalului Românesc

03.12.2018 | 21:52

Gala Fotbalului Românesc a oferit și momente aparte! Astfel, în timpul festivității, unul dintre nominalizații la titlul de fotbalistul anului, Răzvan Marin s-a fotografiat alături de o tânără fermecătoare. Maria Iordănescu, fiica fostului selecționer al României, Anghel Iordănescu a acaparat lumina reflectoarelor prin frumusețea sa. Instantaneu, toți cei prezenți în sală s-au întrebat dacă între cei doi e ceva mai mult decât o relație de amiciție și dacă nu cumva reprezintă cel mai nou cuplu monden.

Maria Iordănescu, fan declarat al Stelei, a terminat o școală de televiziune și în prezent este studentă la Facultatea de Jurnalism. Tânăra a precizat nu o dată că este o pasionată de sport  și obișnuiește să meargă des la meciuri. Culmea, deși simpatizează echipa lui Nicolae Dică, Mariei îi place un fotbalist care a scris istorie în tricoul Rapidului. Cristi Săpunaru este preferatul ei. “Am un fotbalist pe care l-am simpatizat foarte mult. Unul care, culmea, nu e stelist. Dimpotrivă! Este vorba despre Săpunaru, un om pe care l-am apreciat enorm atât ca jucător, cât și ca un om din afara terenului. De fiecare dată cand venea la națională mergeam să-l văd. Chiar am un tricou de-al lui, pe care mi l-a făcut cadou după meciul România – Spania”, a declarat Maria Iordănescu.

Răzvan Marin-Maria Iordănescu, cel mai nou cuplu monden?

Răzvan Marin este poate cel mai în vogă fotbalist român la ora actuală. Fiul lui Petre Marin a crescut la Academia lui Gheorghe Hagi și a jucat preț de patru ani de zile pentru Viitorul. În 2017, Marin a semnat un contract de joc cu gruparea belgiană, Standard Liege. Mijlocașul este om de bază și în echipa națională de tineret a României care s-a calificat după o pauză de 20 de ani la Campionatul European, dar, în ultima perioadă este convocat la naţionala mare.

  • 1 gol a marcat Răzvan Marin pentru echipa națională a României
Tags: