Fotbal intern

Răzvan Marin regretă că nu merge cu România U21 la EURO 2019. “Nu voi mai avea o astfel de șansă!” Pe cine pariază

02.06.2019 | 08:43
Razvan Marin regreta ca nu merge cu Romania U21 la EURO 2019 Nu voi mai avea o astfel de sansa Pe cine pariaza

Răzvan Marin nu face parte din lotul celor 23 de jucători convocați de Mirel Rădoi pentru Campionatul European U21 din Italia și San Marino, iar fotbalistul în vârstă de 23 de ani regretă că nu poate să meargă la acest turneu final pentru a juca pentru echipa națională a României U21, dar pariază pe Tudor Băluță și Alex Cicâldău, fotbaliști despre care susține că vor face față la EURO 2019.

Răzvan Marin regretă că nu merge cu România U21 la EURO 2019

Ajax Amsterdam, echipă care l-a cumpărat de la Standard Liege cu 12,5 milioane de euro, nu l-a lăsat pe Răzvan Marin să joace pentru echipa națională a României U21 la turneul final din Italia și San Marino. Astfel, internaționalul român în vârstă de 23 de ani va face parte din lotul echipei pregătite de Cosmin Contra pentru dubla cu Norvegia și Malta.

“Normal că îmi doream să fiu acolo, să îi pot ajuta. Din păcate, nu se poate de această dată. Cred că nu se poate deloc. Nu voi mai avea o astfel de șansă. Viața merge înainte. Sunt sigur că jucătorii care vor fi în locul meu vor face o treabă foarte bună. Pe postul ăla sunt Tudor Băluță, Alex Cicâldău. Au demonstrat în Liga 1 că pot face față cu brio. Știu că formează un grup unit, frumos. Sper să mențină această atmosferă și să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga”, a spus Răzvan Marin la finalul unui antrenament susținut cu echipa națională a României.

Răzvan Marin la un antrenament susținut cu echipa națională a României. Sursă foto: sportpictures.eu
Răzvan Marin la un antrenament susținut cu echipa națională a României. Sursă foto: sportpictures.eu

Răzvan Marin va juca în preliminariile EURO 2020

După ce Ajax Amsterdam i-a transmis că nu are voie să joace la EURO 2019, Răzvan Marin s-a prezentat sub comanda lui Cosmin Contra. Mijlocașul pentru care olandezii au plătit 12,5 milioane de euro va juca împotriva Norvegiei, la Oslo, pe 7 iunie, de la ora 21.45, iar pe 10 iunie, tot de la ra 21.45, va merge în Malta. Cele două meciuri vor fi transmise de Pro TV, iar toate fazele importante le puteți vedea LIVE VIDEO pe FANATIK.

Echipa națională a României U21 face parte din Grupa C la EURO 2019, acolo unde se mai află Franța U21, Anglia U21 și Croația U21. Primul meci al tricolorilor mici va avea în San Marino, de la ora 19.30, pe 18 iunie, atunci când se vor duela cu Croația U21. A doua partidă se joacă în Cesena, ora 19.30, pe 21 iunie, contra Angliei U21, iar a treia pe 24 iunie, ora 22.00, tot la Cesena, cu Franța U21.