Fotbal international

Răzvan Marin și Ianis Hagi au debutat la noile echipe! Cum s-au descurcat în meciurile jucate de Ajax și Genk. VIDEO+FOTO

15.07.2019 | 10:38
Razvan Marin si Ianis Hagi au debutat la noile echipe Cum sau descurcat in meciurile jucate de Ajax si Genk VIDEOFOTO

Răzvan Marin și Ianis Hagi au debutat duminică la noile echipe, iar cei doi jucători români s-au descurcat de minune. Fostul mijlocaș al celor de la Standard Liege a fost titular pentru formația olandeză în partida amicală cu vicecampioana Turciei, Bașakșehir, scor 2-1, iar Ianis a jucat în ultimul sfert de oră al duelului dintre Genk și Lokomotiv Zagreb, scor 3-0. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Răzvan Marin a jucat o repriză pentru Ajax Amsterdam

Răzvan Marin a  fost trimis de antrenorul Erik ten Hag încă din primul minut pe teren la meciul câștigat de Ajax Amsterdam în fața celor de la Bașakșehir, iar internaționalul român în vârstă de 23 de ani a purtat tricoul cu numărul 7 la noua lui echipă. Marin a fost folosit la mijlocul terenului, în sistemul 4-3-3, iar acesta a fost responsabil și cu fazele fixe, executând cornerele și loviturile libere.

Răzvan Marin a jucat timp de 45 de minute în meciul amical cu Bașakșehir, Erik ten Hag schimbând toți jucătorii de câmp la pauză. Ajax a înscris prin Dolberg (min. 28), și prin autogolul lui Gunok (min. 71), iar turcii au redus din diferență prin golul marcat de Frei în minutul 76. Răzvan Marin ar putea să debuteze într-un meci oficial al lui Ajax în Supercupa Olandei, contra lui PSV Eindhoven, pe 27 iulie.

Ianis Hagi a fost la un pas de gol la debutul pentru Genk

De partea cealaltă, Ianis Hagi a jucat pentru Genk la doar două zile de la oficializarea transferului său de la Viitorul. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a jucat în ultimul sfert de oră al amicalului dintre Genk și Lokomotiv Zagreb, scor 3-0 și a purtat tricoul cu numărul 23. Fostul căpitan al Viitorului a intrat pe teren în minutul 74, înlocuindu-l pe Jakub Piotrowski, iar acesta a fost lăudat pe site-ul oficial al belgienilor.

“În minutele de final, a venit șansa de gol a românului. Șutul său din afara careului a fost blocat de un fundaș croat”, apare pe site-ul grupării care a câștigat titlul în sezonul 2018 – 2019 din Belgia. Genk s-a impus cu scorul de 3-0 în fața celor de la Lokomotiv Zagreb, după golurile reușite de Ito (min. 32) și Benson (min. 72 90+1).

 

Ianis Hagi în meciul amical jucat de Genk împotriva celor de la Lokomotiv Zagreb. Sursă foto: krcgenk.be
Ianis Hagi în meciul amical jucat de Genk împotriva celor de la Lokomotiv Zagreb. Sursă foto: krcgenk.be
  • 10.000.000 de euro a plătit Genk pentru transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul
  • 800.000 de euro este salariul primit de Ianis Hagi la campioana Belgiei