Fotbal international

Răzvan Marin a impresionat la Ajax. Unde s-a remarcat românul şi cum a participat la 4 dintre goluri. Pasă magistrală pentru Huntelaar

11.08.2019 | 11:14
Razvan Marin a impresionat la Ajax Unde sa remarcat romanul si cum a participat la 4 dintre goluri  Pasa magistrala pentru Huntelaar

Răzvan Marin a fost titular sâmbătă seară, în succesul lejer obţinut pe teren propriu de Ajax în campionat, 5-0 cu Emmen şi a jucat destul de bine. Partida cu modesta Emmen a servit drept ultimă repetiţie pentru meciul de miercurea viitoare din a doua manşă a turului 3 preliminar Champions League, contra fostei echipe a lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic. În primul joc, în Grecia, scorul a fost nedecis, 2-2 şi PAOK a făcut în multe momente viaţa grea elevilor lui Eric ten Hag.

Răzvan Marin, titular în Ajax – Emmen 5-0. A participat la patru dintre goluri

Emmen este una dintre echipele subţiri din Ereedivisie, cu obiectiv supravieţuirea şi nu avea cum să reziste tăvălugului alb-roşu, mai als că în prima etapă Ajax a obţinut doar un punct din deplasarea de la Arnhem, contra lui Vitesse. S-a jucat practic la o singură poartă şi 5-0 este un scor cu care cei de le Emmen se pot declara mulţumiţi în raport cu noianul de ocazii avute de lăncieri.

Criticat după meciul de la Arnhem, pentru că a fost prea static şi defensiv, internaţionalul român a făcut un meci mult mai agresiv, în sensul bun al cuvântului, sprijinind mult faza ofensivă a echipei sale. Deşi nu de la el au plecat pasele decisive către autorii golurilor, Răzvan Marin a participat la acţiunile din careu s-au marcat patru dintre golurile echipei sale.

Răzvan Marin i-a oferit o pasă genială lui Huntelaar la al cincilea gol

Pasă magistrală pentru Huntelaar

Cea mai importantă a fost faza de la al cincilea şi ultimul gol al meciului. Atunci, dacă vetereanul Huntelaar ar fi marcat din geniala pasă dată peste apărare de Răzvan Marin ar fi fost assistul său, dar în primul moment atacantul a ratat şi apoi s-a revanşat trimiţând balonul în poartă. Oricum, asta şi pentru că adversarul i-a permis, a fost cel mai ofensiv joc al lui Răzvan de când a venit la Ajax.

Răzvan Marin începuse bine sezonul, având o evoluţie excelentă în Supercupa Olandei, pe care Ajax a câştigat-o în faţa lui PSV Eindhoven. Cifrele sale din acel meci au fost fabuloase, el şi Daley Blind fiind jucătorii pe la care a trecut cel mai des mingea, de aproape 80 de ori în acel meci. Însă la Arnhem a fost acuzat că a jucat mult prea static şi retras şi lipsa aportului său la faza de construcţie a contat.

Tags: