News

Reacția Liei Olguța Vasilescu, după ce Claudiu Manda a rămas fără permis! ”E jenant!”

02.04.2019 | 09:48
Reactia Liei Olguta Vasilescu dupa ce Claudiu Manda a ramas fara permis E jenant

Ginerică Claudiu Manda a rămas fără permis, la doar câteva ore după nuntă, iar soția sa, Lia Olguța Vasilescu, a avut o reacție nervoasă. Șeful comisiei de control a SRI a fost surprins cu 125 km/h în localitate, pe raza orașului Mihăilești din județul Giurgiu, așadar, polițiștii i-au suspendat permisul soacial-democratului pentru o perioadă de 90 de zile.

Lia Olguța Vasilescu, reacție nervoasă la adresa Poliției Române

Proaspăta sa soție, Lia Olguța Vasilescu, a tunat și a fulgerat la adresa Poliției Române! Fostul ministru al Muncii a intrat în direct la Realitatea Tv și a criticat dur Poliția Română, pe care a acuzat-o că a dat „pe surse” informația că soțul ei a rămas fără permis.

”Eram cu el, în acea zonă se circulă pe două benzi pe sens. Trebuia să conducă ședința Senatului și ne grăbeam. Sunt foarte deranjată de un lucru, că s-a dat asta pe surse. Dacă știa Poliția că e corect, trebuia să dea un comunicat. Nu am contestat, am spus că ne grăbim. E jenant pentru Poliția Română că s-a comportat așa”, a spus Vasilescu.

Claudiu Manda permis
Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu s-au casatorit sambata, 30 martie

Claudiu Manda a rămas fără permis, chiar după nuntă

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au căsătorit sâmbătă, 30 martie. Chiar dacă cununia a avut loc de Dragobete, petrecerea de nuntă a fost sâmbătă, în plin Post al Paștelui. Acest lucru le-a adus multe critici, mai ales din partea opoziției.

Ludovic Orban a declarat că ”întreaga ciumă roșie petrece în Postul paștelui. Oamenii aștia sunt păgâni și trebuie să plece de la conducerea țării”, a spus președintele PNL, la o întrunire a liberalilor, unde au fost prezentaâi candidații la europarlamentare.

Cu toate criticile, social-democrații s-au distrat pe cinste. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost la nuntă, însoțit de frumoasa lui iubită, Irina Tănase. Și premierul Viorica Dăncilă a fost prezentă la fericitul eveniment, unde a purtat o rochie foarte elegantă de culoare verde.

Lia Olguța Vasilescu a spus că oamenii s-au distrat de minune la nuntă, iar la ora 4 dimineața încă mai erau 400 de invitați la nuntă, care încă se mai distrau de minune. Petrecerea de nuntă a ținut până la 07:30 dimineața!