Fotbal international

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce a fost acuzat de viol: “Se folosește de numele meu.” Video

30.09.2018 | 18:37

Cristiano Ronaldo se află în centrul unui imens scandal, fiind acuzat de viol de o femeie din Statele Unite ale Americii. Deși a primit din partea starului portughez suma de 375 de mii de euro pentru a păstra tăcerea, Kathryn Mayorga a decis să îi ceară socoteală la tribunal. Ronaldo neagă acuzațiile de viol și spune că femeia din SUA și avocatul ei, dar și alte femei încearcă doar să se folosească de numele lui.

Starul lui Juventus Torino nu are liniște după transferul la campioana Italiei. Randamentul pe care l-a dat la Real Madrid nu mai este același în Serie A, dar adevărate probleme vin în urma acuzațiilor de viol formulate de Kathryn Mayorga pe numele său. Totul s-ar fi petrecut în anul 2009, susține femeia, când cei doi se aflau în Las Vegas.

ADVERTISEMENT

“Nu, nu, nu, nu, nu. Ce au spus? Fals. Ştiri false! Vor să se promoveze şi se folosesc de numele meu. E normal. Vor să fie faimoase folosindu-se de numele meu, dar aceste lucruri fac parte din viaţa mea. Totul e bine, sunt un om fericit”, este mesajul pe care Cristiano Ronaldo l-a postat pe Instagram după ce a fost întrebat de fani despre subiect.

Cristiano Ronaldo a plătit-o deja pe femeie pentru a scăpa de acuzațiile de viol

Portughezul i-a oferit americancei 375 de mii de euro pentru a nu vorbi despre presupusul viol, însă avocatul acesteia a decis că speța trebuie să ajungă pe masa judecătorilor. Informațiile despre faptele din 2009 au fost făcute publice de cotidianul german Der Spiegel, care le-a obținut de pe platforma Football Leaks, iar Ronaldo a decis să dea în judecată publicația.

ADVERTISEMENT

“Raportul Der Spiegel este un flagrant și vom cere daune morale o sumă corespunzătoare pentru gravitatea încălcării legii. Este una dintre cele mai grave încălcări ale drepturilor personale din ultimii ani”, au declarat avocații lui Cristiano Ronaldo.