Fotbal intern

Reacția lui Florentin Dumitru după ce a fost dat afară. “Plecăm toți”

19.07.2018 | 16:45
Reactia lui Florentin Dumitru dupa ce a fost dat afara Plecam toti

Reacția lui Florentin Dumitru după ce a fost dat afară. Fostul fotbalist al roș-albaștrilor nu mai continuă în proiectul condus de managerul general Ioan Andone la FC Voluntari.

FANATIK.RO a anunțat în exclusivitate că managerul general Ioan Andone a decis să rupă colaborarea cu Florentin Dumitru la FC Voluntari după ce acesta l-ar fi enervat pe teribil pe fostul mare internațional în timpul unor discuții mai aprinse între ei.

Reacția lui Florentin Dumitru după ce a fost dat afară. “Plecăm toți”

Contactat de către FANATIK.RO, Florentin Dumitru, a acceptat să vorbească despre aventura lui la FC Voluntari. “Lucrurile sunt foarte clare. Misiunea mea la Voluntari s-a încheiat. Dragoste cu sila nu se poate. Nu e vorba că m-am certat cu nea Ando, dar dacă planul de revigorare pe care eu l-am avut față de dezvoltarea centrului de copii și juniori de la Voluntari nu le-a convenit celor din Consiliul de Administrație atunci este mai bine să ne strângem mâna și să ne vedem fiecare de treburile noastre. Eu am vrut să fac bine la acest club.

Nu vreau să discut despre subiectul Lazăr că nu este treaba mea. Sunt alții care se ocupă acum de lucrurile de la prima echipă. Din proiectul pe care eu îl propusesem la Voluntari mai făceau parte Iulian Miu, Cristian Ciocoiu și Gabi Popescu. De fapt, Gabi Popescu era una și aceeași persoană cu mine. Amândoi gândeam la fel dezvoltarea proiectului respectiv. Vreau să vă spun că Iulică Miu și Cristi Ciocoiu nu au avut nici o funcție oficială la club. Însă dacă eu nu mai rămân, atunci nu vor mai rămâne nici ei. Plecăm toți”, a încheiat Dumitru. Fostul fotbalist al roș-albaștrilor s-a implicat și în scandalul pe care Oprița l-a avut la club în urmă cu două zile, dar în cele din urmă a decis să revină la FC Voluntari.

Reacția lui Florentin Dumitru. Fostul fotbalist Iulian Miu nu mai rămâne nici el la Voluntari
Reacția lui Florentin Dumitru. Fostul fotbalist Iulian Miu nu mai rămâne nici el la Voluntari

Declarația lui Florentin Dumitru după ce a fost dat afară. “Plecăm toți!”

Florentin Dumitru susține că nu a avut nici o ceartă cu managerul general al clubului FC Voluntari, Ioan Andone.Plecăm toți pentru că toți patru puneam suflet și eram împlicați în acest proiect. Chiar credeam că putem să schimbăm lucrurile în bine. Dar dacă ideea noastră de dezvoltare nu a fost pe placul unora, atunci nu ar rost să stăm și să ne certăm cu unul și altul. Dar vă repet: nu am avut nici un scandal cu Ioan Andone. S-au scos multe vorbe și vă asigur că nu sunt adevărate”, a spus acesta.