Fotbal intern

Reacţia lui Narcis Răducan, acum oficial la FCSB, în 2015 la Târgu Mureş, după dezvăluirile lui Gabi Mureşan: “Am un gust amar!” EXCLUSIV

25.09.2019 | 14:44
Reactia lui Narcis Raducan acum oficial la FCSB in 2015 la Targu Mures dupa dezvaluirile lui Gabi Muresan Am un gust amar EXCLUSIV

Narcis Răducan, fost oficial la ASA Târgu Mureş în 2015 şi director sportiv în prezent la FCSB, a oferit o primă reacţie pentru FANATIK după dezăluirile lui Gabi Mureşan. Fostul internaţional român a susţinut într-un interviu pentru FANATIK că titlul câştigat de formaţia lui Gigi Becali în urmă cu trei ani a fost unul furat.

Narcis Răducan, fost oficial la ASA Târgu Mureş, a reacţionat după interviul FANATIK cu Gabi Mureşan

Narcis Răducan a vorbit pentru FANATIK la scurt timp după dezvăluirile făcute de Gabi Mureşan, care acuza că FCSB i-a furat titlul lui ASA Târgu Mureş în 2015. Actualul director sportiv al vicecampioanei României şi-a adus aminte de momentele din urmă cu trei ani şi a susţinut că nu are informaţii de culise din lupta pentru trofeu.

“Am rămas cu o mare dezamăgire atunci pentru că recuperaseram foarte multe puncte și mai era un pas până la câștigarea titlului. Dar eu, personal, nu am informații de culise, ci doar un gust amar. Foarte amar. De altfel în carieră, am și pierdut, dar am și câștigat campionatul în ultima etapă. Există un echilibru”, a declarat Narcis Răducan pentru FANATIK.

Reacţia lui Narcis Răducan, acum oficial la FCSB, în 2015 la Târgu Mureş, după dezvăluirile lui Gabi Mureşan
Reacţia lui Narcis Răducan, acum oficial la FCSB, în 2015 la Târgu Mureş, după dezvăluirile lui Gabi Mureşan

Gabi Mureşan, acuzaţii grave la trei ani de când FCSB şi ASA Târgu Mureş s-au luptat pentru titlu în 2015

Gabi Mureşan a oferit un interviu pentru FANATIK şi a susţinut că ASA Târgu Mureş a pierdut nemeritat titlul în faţa celor de la FCSB în sezonul 2014-2015. Fostul internaţional român a declarat că lupta pentru trofeu nu a fost curată 100%.

“Le-aș zice la toți în față dacă aș fi sută la sută. Dar nu am dovezi clare că unii au fost blat! Sunt convins sută la sută că nu a fost curat. Titlul acela ori a fost vândut, ori s-a întâmplat altceva. Fiecare să vorbească pentru el. Eu nu acuz pe nimeni, dar au fost niște lucruri acolo în ultimele etape foarte dubioase. Nu mă refer doar la ultimul meci! Mă refer la ultimele 4-5 partide, după ce am bătut Steaua la București. Până atunci noi nu pierdeam nicăieri și am pierdut și la Mediaș, și la Astra, și cu Oțelul „acasă”! Și nu mă refer la greșeală de fundaș sau de portar, mă refer la ratări de la un metru de linia porții… Și cu Galațiul la fel, am mai avut două penalty-uri pe care nu ni le-a dat arbitrul… Dar eu nu zic de arbitru că a fost împotriva ASA-ului, eu spun de ai noștrii… Ceva nu a fost în regulă cu unii dintre colegii mei”, a spus Gabi Mureşan pentru FANATIK.