Fotbal intern

Reacția lui Thomas Neubert despre acuzele de dopaj de la FCSB din perioada Reghecampf

26.11.2018 | 18:11
Reactia lui Thomas Neubert despre acuzele de dopaj de la FCSB din perioada Reghecampf
Reacția lui Thomas Neubert despre acuzele de dopaj de la FCSB din perioada Reghecampf
ADVERTISEMENT

Thomas Neubert, fost preparator fizic la FCSB în perioada în care Laurențiu Reghecampf era antrenorul echipei, a oferit prima sa reacție cu privire la acuzele de dopaj care i se aduc clubului.

Neamțul spune că nu are nicio implicare, nu el ocupându-se de partea medicală a jucătorilor unei echipe. În același timp, Neubert dezvăluie că și Radu Paligora, fost doctor la FCSB, este „liniștit în această privință”. Paligora a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO despre subiect.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Thomas Neubert despre acuzele de dopaj

”Pot spune că nu am folosit niciodată doping, EPO (eritropoetină)… sau ce s-a mai spus că le-am dat. Eu nu sunt doctor, nu pot să le administrez jucătorilor injecții sau chestii de băgat în fund. Eu sunt calm, nu-mi fac probleme, știu ceea ce fac în pregătire, știu ceea ce fac pentru recuperare și am demonstrat asta la Steaua, la Al Hilal, la CSKA Sofia.

Sunt foarte relaxat, nu am nimic de ascuns, pot dovedi asta, vă pot arata programele de pregătire, de recuperare, etc, nu am nimic de ascuns. Și Radu (n.r. – Paligora, fost doctor la FCSB) este calm și nu-și face griji în privința asta”, a spus Neubert la o televiziune de sport. Apoi, acesta a completat: ”Am sentimentul că totul bate spre Reghe, iar eu și Radu suntem victime colaterale”.

ADVERTISEMENT

Reghecampf e liber de contract

Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wahda, informație aflată în premieră de FANATIK.RO, iar o revenire a sa la clubul roș-albastru nu este exclusă. Reghecampf a pregătit-o pe FCSB în două perioade diferite. În perioada 2012-2014 a cucerit trei trofee, dintre care două titluri naționale. În schimb, în perioada 2015-2017, lucrurile n-au mai mers la fel de bine, însă antrenorul a reușit să ia Cupa Ligii. A plecat apoi la Al Wahda, în Emirate, unde a avut un prim sezon excelent, obținând două trofee și terminând pe locul secund în campionat.