Fotbal international

Reacţie dură după eşecul României: “Depun o plângere pentru viol!”

România a pierdut meciul împotriva Poloniei cu 1-3 şi mai are doar şanse teoretice de calificare la baraj. Fostul internaţional Ionel Ganea a avut o reacţie dură după eşecul de la Varşovia,...
13.06.2017 | 00:00
Reactie dura dupa esecul Romaniei Depun o plangere pentru viol

România a pierdut meciul împotriva Poloniei cu 1-3 şi mai are doar şanse teoretice de calificare la baraj. Fostul internaţional Ionel Ganea a avut o reacţie dură după eşecul de la Varşovia, fiind dezamăgit de faptul că Lewandowski ne-a marcat mai multe goluri decât Maradona. 

“Naţionala a dezămăgit pe toată lumea în meciul de la Varşovia. Era un meci extrem de important. Azi mi-am propus să mă duc să fac o plângere la poliţie: pentru viol. Lewandowski ne-a cam violat. E foarte trist. Fotbalişti uriaşi ca Maradona, Caniggia sau alţii care au jucat împotriva noastră nu ne-au marcat atâtea goluri cât ne-a marcat Lewandowski.

Cum, un fost ziarist, să vii tu să faci totul la echipa naţională? N-am nimic cu nimeni, dar nu e normal. Ai făcut o şcoală, dar n-ai dat cu piciorul în minge. Şi Badea… pe cine a antrenat el? Burleanu are o singură vină: că a adus oameni care nu se pricep. Daum e doar de faţadă aşa.

Vorbeşte frumos, e civilizat, dar e depăşit. Se vede. Jucăm ceva? Mai există în lumea fotbalului aşa ceva? Să stai pe bară 3 ani şi să n-ai nicio treabă cu echipele naţionale şi pe urmă să fii adus. Din păcate, nu a fost doar o alegere proastă, ci foarte proastă. Degeaba aduci un antrenor străin, că nu cunoaşte fotbalul românesc.

Cine să fie noul selecţioner? Întrebaţi-l pe Vochin. Dacă îl pune pe Badea ar trebui să ieşim toţi în stradă, să-i dăm şuturi în fund până la Piteşti”, a declarat Ionel Ganea la ProSport.

Robert Lewandowski a marcat 5 goluri din cele 6 goluri ale Poloniei în “dubla” cu România: 3-0 la Bucureşti şi 3-1 la Varşovia.

4 este locul ocupat de România în grupa F

6 puncte a obţinut România în primele 6 meciuri din grupă