Sporturi

Reacţii din presa internaţională după calificarea Simonei Halep în semifinale la Miami Open 2019: “Şi-a păstrat dorinţa vie”

27.03.2019 | 21:38
Reactii din presa internationala dupa calificarea Simonei Halep in semifinale la Miami Open 2019 Sia pastrat dorinta vie

Reacţia presei internaţionale după victoria Simonei Halep în faţa chinezoaicei Qiang Wang. Simona Halep, locul 3 WTA, a reuşit patru victorii foarte bune şi se va lupta pentru un loc în marea finală a turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Ce scrie presa internaţională după calificarea Simonei Halep în penultimul act la Miami Open 2019

Simona Halep s-a calificat în semifinala turneului de la Miami Open după ce a trecut în minimul de seturi în sferturi de chinezoaica Qiang Wang, locul 18 WTA, scor 6-4, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră şi 39 de minute de joc. Simona Halep a avut un prim tur liber, iar mai apoi a trecut, pe rând, de americanca Taylor Townsend, de slovena Polona Hercog, de americanca Venus Williams şi de chinezoaica Qiang Wang.

Presa internaţională a reacţionat imediat după victoria jucătoarei noastre în faţa chinezoaicei Qiang Wang. Primii care au scris despre acest meci au fost, evident, cei de la WTA: “Simona Halep şi-a păstrat dorinţa vie, dar şi şansa de a reveni pe primul loc în lume. Simona a trecut peste handicapul de 1-5 în setul al doilea salvând trei puncte de set pentru a trece de Qiang Wang după o oră şi 39 de minute de joc. Este a doua victorie a româncei împotriva jucătoarei de tenis din China”.

Simona Halep pe terenul de tenis la Miami

Simona Halep, lăudată în presa din întreaga lume

Francezii de la AFP au reacţionat şi ei. “Jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, este tot mai aproape de a deveni prima jucătoare în lume după ce a înaintat la turneul de la Miami Open până în semifinală. Halep a învins-o pe Qiang Wang, 6-4, 7-5. Românca are nevoie să ajungă în finală pentru a o întrece pe Naomi Osaka în clasamentul WTA.”

Americanii de la Tennis World USA au titrat: “Ocupanta locului 3 WTA, Simona Halep, s-a calificat în semifinale la Miami şi a învins-o pentru a doua oară în carieră pe chinezoaica Qiang Wang, fiind tot mai aproape de a recâştiga locul de lider mondial.”

Tags: