Life

Reacțiile concurenților rămași în competiția Survivor, după eliminarea lui Blaze. Ionuț Popa, în lacrimi

În semifinala Survivor România, concurenții rămași în competiție au dezvăluit cu ce gânduri se confruntă după ce Blaze a fost eliminat. Ionuț Popa nu și-a putut stăpâni lacrimile
30.05.2022 | 21:02
Reactiile concurentilor ramasi in competitia Survivor dupa eliminarea lui Blaze Ionut Popa in lacrimi
Ionuț Popa, în lacrimi, după plecarea lui Blaze de la Survivor. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac, Alex Delea, Alex Nedelcu și Ionuț Popa au vorbit despre eliminarea lui Blaze de la Survivor România. Concurenții nu au putut să nu aprecieze evoluția fostului lor coleg, dar și modul demn în care a părăsit competiția.

Ionuț Popa, în lacrimi după eliminarea lui Blaze de la Survivor România

Semifinaliștii Survivor România au vorbit despre eliminarea lui Blaze. Aceștia au mărturisit că au avut mari emoții în ziua consiliului, mai ales că după trecerea la jocurile individuale competiția s-a schimbat aproape radical din punctul lor de vedere.

ADVERTISEMENT

Alex Nedelcu a recunoscut că s-a bucurat că a fost, din nou, salvat de votul publicului, așa cum s-a întâmplat și atunci când a fost nominalizat cu TJ Miles.

De departe, cel mai afectat de plecarea lui Blaze a fost Ionuț Popa. Înainte de începerea jocului din semifinală, concurentul nu și-a putut stăpâni lacrimile.

ADVERTISEMENT

„Se pare că eu am rămas în această competiție, am fost de trei ori la consiliu. Oamenii de acasă m-au votat și mă gândesc că și ei au văzut ce a văzut și Blaze în mine.

Mie mi-a plăcut cum a ieșit. A avut o ieșire faină. A vorbit mult, dar a vorbit frumos și din suflet. Chiar l-am felicitat pentru parcursul lui în această competiție. Noi, oarecum, de când ne-am făcut Vulturi și Tigri am fost într-o competiție amândoi. 

ADVERTISEMENT

Mă bucur că a spus la un moment dat că, fiindcă ne-am luptat pe traseu, l-am motivat și a devenit mai puternic. Plus că aceste cuvinte vin din partea lui Blaze, care a demonstrat că e bun”, a spus Ionuț Popa, cu ochii în lacrimi.

Alex Delea, pe de altă parte, a mărturisit că a fost șocat atunci când a plecat Blaze, deoarece consideră că i-a plecat un prieten.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să aleg. Ionuț, Nede și Blaze, greu”, a spus Alex Delea.