Life

Reacțiile fanilor după ce Alex Delea a câștigat Survivor România 2022: „În sfârșit, s-a făcut dreptate!”

Fanii s-au împărțit în două tabere după ce Alex Delea a fost declarat câștigătorul Survivor România 2022. Unii considerau că Elena Chiriac merita marele premiu.
01.06.2022 | 00:51
Reactiile fanilor dupa ce Alex Delea a castigat Survivor Romania 2022 In sfarsit sa facut dreptate
Reacțiile fanilor după ce Alex Delea a câștigat Survivor România 2022. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Delea a fost declarat câștigătorul Survivor România 2022, obținând cele mai multe voturi din partea susținătorilor. În ciuda acestui lucru, după anunț, telespectatorii concursului s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii s-au bucurat, alții au fost de părere că Elena Chiriac merita marele premiu.

Fanii Survivor România, împărțiți în două tabere după ce Alex Delea a câștigat competiția

După o finală dificilă, marcată de lacrimi și emoții puternice, Alex Delea a fost declarat câștigătorul Survivor România 2022. Concurentul a obținut cele mai multe voturi din partea celor de acasă și a obținut cecul în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

După anunțul făcut de Pro TV, fanii emisiunii și-au exprimat părerea în mediul online. Publicul s-a împărțit în două tabere.

Astfel, o parte dintre telespectatori au considerat că Alex Delea a meritat să câștige competiția, deoarece a demonstrat cu fiecare ediție că este un supraviețuitor.

ADVERTISEMENT

„În sfârșit s-a făcut dreptate!”, „Un câștigător corect”, „Bravo, băiatule! Tu meritai cel mai mult! Mă bucur enorm că ai câștigat!”, „FELICITARI! Ești tare, ești cel mai bun, meritai!”, sunt doar o parte dintre comentarii.

„Atât de fericit sunt, căci în acest sezon s-a câștigat pe merit. A câștigat un Vultur-Războinic, un om cu suflet mare, cu umor dar și cu calități sportive! Felicitări, Alex Delea!”, a scris un alt telespectator.

ADVERTISEMENT

„Mi-au dat lacrimile de fericire, bravo!”, a spus altcineva.

Pe de altă parte, au existat și persoane cărora deznodământul nu le-a fost pe plac, fiind de părere că Elena Chiriac a fost mai bună.

„Mi-a spus cineva acum câteva luni, când era la început competiția, că a auzit ca va câștiga Delea. Nu am crezut, văzând cât de bun este Ionuț și de împiedicat este Delea. Este clar ca au fost făcute cărțile de mult timp”, a fost părerea unui fan.

ADVERTISEMENT

„Era de așteptat. Ieșea scandal mare dacă era Elena”, a spus altcineva.