Fotbal international

Real Madrid câştigă a treia oară consecutiv CM al cluburilor. 4-1 în finala cu Al Ain. VIDEO

22.12.2018 | 20:20
Real Madrid castiga a treia oara consecutiv CM al cluburilor 41 in finala cu Al Ain VIDEO

Real Madrid nu a avut nici un fel de emoţii în finala CM al cluburilor, jucată pe stadionul din Abu Dhabi. Galacticii s-au impus lejer, cu scorul de 4-1 în faţa campioanei Emiratelor Arabe Unite, Al Ain, cea care stricase marea finală cu River Plate, eliminându-i în semifinale, la lovituri de deaprtajare, pe argentinieni. Este primul trofeu pentru Santiago Solari pe banca lui Real Madrid. 

Partida Real Madrid – Al Ain are loc sâmbătă, 23 decembrie, cu începere de la ora 18:30 în finala Campionatului Mondial al cluburilor. Este o finală neaşteptată, arabii stricând marele spectacol care se anunţa dacă în ultimul act al competiţiei s-ar fi aflat argentinienii de la River Plate, învingătorii finalei Copei Libertadores. Real Madrid este, evident, mare favorită şi cam toată lumea îşi pune un singur semn de întrebare: câte goluri vor înscrie galacticii în poarta campioanei Emiratelor Arabe Unite.

UPDATE: Rezultatul final, 4-1 pentru Real Madrid, este fixat în minutul 91, prin autogolul lui Nader, care loveşte defectuos balonul în faţa propriei porţi. Real Madrid câştigă a treia oară consecutiv trofeul.

UPDATE: Cu patru minute înainte de final entuziasm în tribunele stadionului din Abu Dhabi. Al Ain a reuşit golul de onoare, prin japonezul Tsukasha Shiotani, cu o formidabilă lovitură de cap în colţul de sus al porţii lui Courtois.


UPDATE: În minutul 79 scorul capătă dimensiuni de forfait, în urma loviturii de cap a lui Sergio Ramos, în urma unui corner.


UPDATE: În minutul 60 madrilenii au reuşit să marcheze al doilea gol şi este clar că Solari se poate felicita pentru primul său trofeu la Real Madrid. Marcos Llorente a prins un şut frumos din afara careului şi a majorat avansul echipei sale.


UPDATE: S-a deschis scorul în minutul 14. Câştigătorul Balonului de Aur 2018, croatul Luka Modric, este cel care a marcat pentru Real Madrid.


UPDATE: A început finala CM al cluburilor. Real Madrid poate câştiga trofeul pentru al treilea an consecutiv. Pentru antrenorul Santiago Solari ar fi primul trofeu. Argentinianul a trimis pe teren cel mai bun unsprezece, din care nu lipsesc Modric, Bale şi Benzema.


Real Madrid este echipa care a câştigat ultimele două ediţii consecutiv şi este foarte aproape de a egala performanţa reuşită în Champions League, cu trei succese la rând. Echipa pregătită de argentinianul Santiago Solari, el însuşi un galactic în urmă cu peste un deceniu, a învins fără probleme pe Kashima Antlers în semifinală, japonezii nemaireuşind să repete acea evoluţie de excepţie din finala CM al cluburilor din 2016. River Plate era şi ea mare favorită în faţa reprezentantei ţării gazdă a competiţiei, Al Ain, club care nu participa în calitate de câştigătoare a vreunui trofeu continental. Însă Al Ain a dat peste cap toate pronosticurile şi s-a impus după lovituri de departajare, după ce la capătul a 120 de minute scorul fusese egal, 2-2.

Real Madrid – Al Ain Live stream online la TVR HD

Meciul Real Madrid – Al Ain se joacă sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 18:30, pe stadionul din Abu Dhabi, oraşul aflat pe o insulă şi unde se desfăşoară anual şi Marele Premiu de Formula 1 al Emiratelor. Partida va putea fi vizionată pe micile ecrane, în direct, pe postul TVR HD, aflat la a doua competiţie importantă preluată după turneul final al CE de handbal feminin. Puteţi urmări desfăşurarea meciului şi în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

Real Madrid - Al Ain. Campioana Emiratelor a produs marea surpriză eliminând pe River Plate
Real Madrid – Al Ain. Campioana Emiratelor a produs marea surpriză

Finala CM al cluburilor LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Nu se anunţă schimbări majore în efectivele celor două formaţii. Portarul lui Al Ain, Khalid Eisa, care a fost eroul semifinalei cu River Plate, apărând un penalty în timp regulamentar şi altul la loviturile de departajare, spune că nu există antrenament la care să nu se exerseze loviturile de la 11 metri şi că el a făcut pariuri, de fiecare dată pe câte un telefon Iphone de ultimă generaţie pe faptul că va câştiga în faţa executanţilor. Şi în 80 la sută din cazuri a ieşit câştigător, iar acasă are o mulţime de Iphonuri. La casele de pariuri Real are o cotă infimă la victorie, 1,18. Egalul valorează 7,50, iar succesul de poveste al arabilor ar aduce viabilă o cotă de 14,75. Şi over 2,5 are cotă scăzută, doar 1,40, semn că se aşteaptă şi multe goluri. În finala mică, de la ora 15:30 se va juca finala mică River Plate – Kashima Antlers.