Fotbal international

Real Madrid, contraperformanță istorică! “Galacticii” nu au marcat timp de 8 ore

20.10.2018 | 15:50
Contraperformanță istorică! Real Madrid nu a marcat timp de 8 ore

Real Madrid a fost învinsă pe teren propriu de Levante cu scorul de 2-1. Golul galacticilor a venit abia în minutul 72 al partidei de pe Santiago Bernabeu, o contraperformanță istorică pentru gruparea din capitala Spaniei, căreia i-au trebuit 481 de minute pentru a marca, adică 8 ore și aproape 2 minute! Ultima dată când Realul a trecut printr-o perioadă de “secetă” asemănătoare a fost în anul 1985, când au reușit să marcheze abia după 464 de minute.

Julen Lopetegui are mari probleme la Real Madrid, după 5 partide în care nu a obținut nici măcar o victorie. Seria negativă a început la meciul cu Sevilla, disputat pe 27 septembrie, atunci când andaluzii s-au impus cu scorul de 3-0. A urmat o remiză cu Atletico Madrid, scor 0-0, o înfrângere la Moscova în Champions League, 0-1 cu ȚSKA și încă o înfrângere cu același scor în compania lui Alaves. Ultimul gol marcat de Real până la partida cu Levante fusese dat de Asensio, în minutul 42 al partidei cu Espanyol, de pe 22 septembrie.

Contraperformanță istorică! Real Madrid nu a marcat timp de 8 ore

Real Madrid nu marcase de 409 minute înainte de fluierul de start al partidei cu Levante și mai avea 55 de minute pentru a doborî recordul negativ din 1985, când nu a marcat timp de 464 de minute. În partida cu Levante de pe Santiago Bernabeu, Morales a deschis scorul pentru oaspeți, iar Roger a dublat avantajul din lovitură de la 11 metri. Marcelo a marcat în minutul 72 al partidei, însă nu a fost suficient pentru trupa lui Julen Lopetegui, care a pierdut cu 2-1 și poate pierde teren în fața Barcelonei și Sevillei, care se confruntă sâmbătă seară pe Camp Nou.

Despărțirea de tehnicianul Zinedine Zidane și de starul echipei, Cristiano Ronaldo, nu le-a prins bine deloc madrilenilor, care nu se regăsesc în acest sezon, iar Julen Lopetegui trebuie să găsească repede o soluție de a scoate echipa din impas dacă vrea să prindă sărbătorile pe banca Realului. Din mai 2009, înainte să vina Ronaldo, nu au mai inregistrat 5 meciuri la rând fără victorie. Atunci au pierdut și cu Barcelona, scor 2-6 pe Santiago Bernabeu.