Fotbal international

VIDEO: Se ştiu TOATE semifinalistele din Liga Campionilor! Dueluri de VIS pentru finala de la Berlin. Cînd are loc tragerea la sorţi

FINAL PE AMBELE STADIOANE! Juventus şi Real Madrid s-au calificat în semifinale! ...
23.04.2015 | 00:08
VIDEO Se stiu TOATE semifinalistele din Liga Campionilor Dueluri de VIS pentru finala de la Berlin Cind are loc tragerea la sorti

FINAL PE AMBELE STADIOANE! Juventus şi Real Madrid s-au calificat în semifinale! 

Cele 4 semifinaliste sînt Bayern Munchen, Real Madrid, Barcelona şi Juventus. Tragerea la sorţi a semifinalelor are loc vineri, 24 aprilie.

REZULTATELE DIN SFERTURILE DE FINALĂ

JUVENTUS – MONACO 1-0 şi 0-0

ATLETICO – REAL MADRID 0-0 şi 0-1

PORTO – BAYERN 3-1 şi 1-6

BARCELONA – PSG 3-1 şi 2-0

****************************************************

REZULTATE

REAL MADRID – ATLETICO MADRID 1-0 (Hernandez 88)

* GOOOL REAL MADRID! Hernandez deschide scorul în minutul 88!

Loading the player…

* Arda Turan a primit cartonaşul roşu în minutul 75!

AS MONACO – JUVENTUS 0-0

UPDATE / Fanii lui Real au creat o atmosferă incredibilă înainte de meciul cu Atletico.

UPDATE 20:51 / AS Monaco – Juventus. Echipele de start:

monaco

 

Real Madrid – Atletico. Echipele de start:

real

UPDATE 18:14 / Real Madrid va începe duelul cu Atletico, cel mai important meci al sezonului, cu Chicharito titlular. Acesta a jucat doar 783 de minute în acest sezon, adica 17% din totalul celor jucate de Real Madrid. Mai mult, este a şaptea oară cînd va fi titular în tricoul madrilenilor.

Chiar dacă a evoluat destul de puţin, Hernandez a reuşit să înscrie 5 goluri pentru galactici.

*******************************************************

UPDATE 15:48 / Presiunea e pe Real Madrid. “Galacticii” au o perioadă aglomerată şi AS scrie că Ancelotti îşi joacă postul în fiecare meci pînă la finalul sezonului. Dacă Real nu va cîştiga campionatul sau Liga Campionilor, Ancelotti va părăsi clubul în vară, scrie presa spaniolă. 

**************************************

UPDATE 13:00 / Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti a declarat că meciul poate fi decis după loviturile de departajare şi că Real e pregătită şi pentru acest scenariu! Fanii celor două echipe au votat jucătorii care ar trebui să bată penalty-uri din cele două echipe. Iată cum arată rezultatele sondajului făcut de spaniolii de la Marca:

Real Madrid: 

real madrid

 

Atletico Madrid: 

penaltz

 

*********************************

Real Madrid şi Atletico Madrid joacă astăzi returul celui mai echilibrat sfert de finală din Liga Campionilor. În tur a fost 0-0 pe Vicente Calderon şi totul se va decide pe Santiago Bernabeu. Real Madrid e favorită, însă accidentările şi ultimele confruntări, care au fost tranşate de echipa lui Simeone fac din Atletico un adversar extrem de periculos. Meciul dintre Real Madrid şi Atletico Madrid poate fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

Real, DECIMATĂ

Carlo Ancelotti are mari probleme cu accidentările înaintea duelului cu Atletico. 3 piese de bază din atacul galacticilor nu vor putea evolua din cauza accidentărilor. E vorba de Bale, Benzema şi Modric. În afară de cei 3 accidentaţi, Real nu va putea conta pe Marcelo, suspendat.

În aceste condiţii, Real Madrid va juca cu Chicharito în locul lui Benzema, urmînd ca în locul lui Bale şi Modric să joace Jesse Rodriguez şi Isco. Problema lui Ancelotti e că Chicharito Hernandez şi Jesse nu prea au fost folosiţi în jocuri cu miză. Totuşi, antrenorul Realului a ţinut să sublinieze că jucătorii pe care îi va folosi sînt la capacitate maximă şi nu are emoţii că absenţii nu vor putea fi în locuiţi cu succes.

Atletico, neînvinsă în ultimele 7 directe

Cele două rivale din oraş au jucat una împotriva celeilalte de 8 ori într-un singur an. Real Madrid a cîştigat doar unul dintre aceste meciuri, dar cel mai important, finala Ligii Campionilor din 2014, 4-1 după prelungiri.

A urmat apoi o serie de 7 meciuri fără înfrîngere pentru Atletico care i-a suflat rivalei Supercupa Spaniei. Simeone i-a mai dat o lovitură Realului, reuşind să o elimine şi din Cupa Spaniei. În campionat, Atletico a obţinut 6 puncte din meciurile cu Real Madrid, totul culminînd cu acel 4-0 de pe Vicente Calderon din 7 februarie.

Meciurile directe din ultimul an:

meeeei

 

Echipe probabile:

Real Madrid (4-3-3): Casillas – Carvajal, Ramos, Varane, Coentrao – James, Kroos, Isco – Jesse, Hernandez, Ronaldo. Antrenor: Carlo Ancelotti

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak – Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira – Turan, Suarez, Gabi, Koke – Mandzukic, Griezmann. Antrenor: Diego Simeone

Juventus aproape de semifinale după 12 ani

Juventus are 1-0 avantaj din tur în deplasarea de la AS Monaco. Francezii trebuie luaţi în serios, echipa lui Jardim fiind într-o formă foarte bună. Monaco a eliminat Arsenal în turul precedent şi nu mai are nimic de pierdut în acest retur.

Totuşi, Juventus este echipa favorită, are avantaj din meciul tur şi e foarte aproape de semifinalele competiţiei după 12 ani de zile. În anul 2003, Juve ajungea pînă în finală, pe care a pierdut-o la penalty-uri în faţa lui AC Milan.

Echipe probabile:

AS Monaco (4-2-3-1): Subasic – Raggi, Carvalho, Abdennour, Kurzawa – Fabinho, Kondogbia – Dirar, Moutinho, Carrasco – Martial. Antrenor: Leonardo Jardim

Juventus (4-3-1-2): Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Marchisio, Pirlo, Vidal – Pereyra – Morata, Tevez. Antrenor: Massimiliano Allegri

 

 

 

Tags: