Fotbal international

Real Madrid, eșec în primul meci al verii! Mourinho i-a învins pe ”galactici”. Video

01.08.2018 | 12:38
Real Madrid esec in primul meci al verii Mourinho ia invins pe galactici Video

Echipa spaniolă Real Madrid a suferit un eșec în primul meci al verii, disputat pe Hard Rock Stadium din Miami, în cadrul International Champions Cup. Câștigătoarea Champions League în ultimele trei sezoane a fost învinsă cu scorul de 2-1 de Manchester United, aceasta fiind prima partidă cu Julen Lopetegui pe banca tehnică.

Lipsită de mai multe vedete care încă nu au intrat în programul de păregătire, printre care căpitanul Sergio Ramos și vicecampionul mondial Luka Modric, Real Madrid a fost condusă cu 2-0 de trupa lui Jose Mourinho, după reușitele chilianului Alexis Sanchez și spaniolului Ander Herrera.

Echipa spaniolă Real Madrid a suferit un eșec în primul meci al verii, fiind învinsă cu 2-1 de Manchester United la International Champions Cup
Echipa spaniolă Real Madrid a suferit un eșec în primul meci al verii, fiind învinsă cu 2-1 de Manchester United la International Champions Cup

Real Madrid, eșec în primul meci fără Zidane și Ronaldo

Unicul gol al celor de la Real Madrid în primul eșec al verii a fost marcat de francezul Karim Benzema, în minutele de prelungire ale primei reprize. Acest meci a reprezentat și prima apariție a ”galacticilor” fără antrenorul francez Zinedine Zidane și fără supersatrul portughez Cristiano Ronaldo, cedat la campioana Italiei, Juventus Torino.  ponturi pariuri azi

Înainte de Supercupa Europei din 15 august în care va întâlni formația Atletico Madrid, ”galacticii” vor mai juca două partide la International Champions Cup: cu Juventus Torino în 5 august la Landover și cu AS Roma în 8 august la East Rutherford. Real Madrid va debuta în noul sezon din Primera Division într-un meci pe Santiago Bernabeu cu Getafe, în 19 august.  Grecia kino

De partea cealaltă, Manchester United a mai jucat două meciuri la International Champions Cup: 10-9 după loviturile de departajare cu AC Milan și 1-4 cu FC Liverpool. Până la primul meci din Premier League, care va avea loc în 10 august pe Old Trafford împotriva formației Leicester City, trupa portughezului Jose Mourinho va mai juca o partidă de pregătire în 5 august, pe Allianz Arena, împotriva campioanei Germaniei, Bayern Munchen.

Tottenham a învins Milan la International Champions Cup

Într-un alt meci disputat miercuri dimineață la International Champions Cup, echipa engleză Tottenham Hotspur, aflată la ultima apariție la această competiției, a învins la Minneapolis, cu scorul de 1-0, formația italiană AC Milan. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Georges-Kevin N’Koudou, în minutul 47. Londonezii au mai învins în această vară pe AS Roma cu 4-1 și au pierdut întâlnirea cu FC Barcelona, scor 5-7 după loviturile de departajare.

Tottenham Hotspur, care va mai juca un meci amical în 4 august, în deplasare, cu echipa spaniolă Girona, va debuta în noul sezon din Premier League în 11 august, pe terenul celor de la Newcastle United.

După ce au fost învinși de Manchester United și Tottenham Hotspur, elevii lui Gennaro Gattuso vor mai juca la International Champions Cup în 5 august, la Santa Clara, împotriva formației FC Barcelona. După această întâlnire, AC Milan se va axa pe Serie A, acolo unde va întâlni în p-rima etapă, la 19 august, pe teren propriu, formația Genoa.

Miercuri seară sunt programate încă două meciuri la Internatioinal Champions Cup: Arsenal Londra – Chelsea Londra, de la ora 22:05, pe Aviva Stadium din Dublin și Benfica Lisabona – Olympique Lyon, de la ora 23:05, pe Estadio Do Algarve din Sao Joao da Venda.

Tags: