Sport

Real Madrid îi caută înlocuitor lui Carlo Ancelotti. Un fost selecționer este dorit de Florentino Perez

Real Madrid este lider în La Liga, dar scaunul lui Carlo Ancelotti se clatină serios după eșecurile cu Sheriff Tiraspol și Espanyol Barcelona.
04.10.2021 | 23:54
Real Madrid ii cauta inlocuitor lui Carlo Ancelotti Un fost selectioner este dorit de Florentino Perez
ADVERTISEMENT

Real Madrid a avut un start bun de sezon. Neînvinsă în primele 7 meciuri din La Liga și învingătoare pe Giuseppe Meazza în primul joc din Liga Campionilor, trupa ”los blanco” părea capabilă să domine cele mai importante competiții în care este angrenată.

Au urmat două eșecuri surprinzătoare și răbdarea lui Florentino Perez s-a risipit instantaneu. Șeful de pe Santiago Bernabeu îi caută deja înlocuitor tehnicianului italian.

ADVERTISEMENT

Un fost câștigător de Cupă Mondială este soluția lui Florentino Perez

Departe de problemele financiare pe care le are marea rivală FC Barcelona, Real Madrid se confruntă la rândul ei cu o criză de rezultate. Chiar dacă este lider în La Liga, trupa ”los blanco” ar putea rămâne fără antrenorul Carlo Ancelotti.

Presa din Spania a enunțat și numele celui vizat să preia banca echipei de pe Santiago Bernabeu. Acesta este Joachim Low, fostul selecționer al Germaniei.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la El Nacional notează că Florentino Perez nu mai are încredere în tehnicianul italian și este dispus să înceapă reconstrucția grupării madrilene cu Low.

Fostul selecționer al Germaniei este liber de contract, iar șeful madrilenilor pare dispus să-i ofere un contract pe termen lung și libertatea de a construi o super echipă capabilă să se lupte pentru trofee.

ADVERTISEMENT

”Trei jocuri la rând fără victorie (Cu Sheriff Tiraspol, Villareal și Espanyol – n.r.), prea mult pentru o formație care aspiră la trofee.

Dacă ținem cont că două dintre aceste meciuri au avut loc pe Bernabeu, unul împotriva unei echipe din Moldova, atunci situația nu poate fi considerată gravă, ci teribilă. Madridul se află într-o criză galopantă”, au completat jurnaliștii de la Marca.

ADVERTISEMENT

Joachim Low a condus Mannshaftul german vreme de 17 ani

În vârstă de 61 de ani Joachim Low este unul dintre antrenorii titrați ai Europei, cel mai important trofeu al carierei fiind Cupa Mondială din 2014.

Low s-a remarcat prin longevitatea pe banca naționalei Germaniei (17 ani, între 2004 și 2021) însă, la nivel de echipe de club activitatea lui este una mai degrabă modestă.

VFB Stuttgart, Fenerbahce Istanbul și Austria Viena sunt cele mai importante cluburi pregătite de Joachim Low.

ADVERTISEMENT